Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Ο εφιάλτης με το… σημαιάκι!!

Ο Παπί Σισέ βρήκε δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, οι βοηθοί του Τομ Χάγκεν σήκωσαν ισάριθμες φορές το σημαιάκι για οφσάιντ και η Νιούκαστλ έμεινε με το… παράπονο και το 0-0 κόντρα στη Μέταλιστ.

Ο εφιάλτης με το… σημαιάκι! (video)
Δίκαια «φωνάζουν» για την πρώτη υπόδειξη οι γηπεδούχοι. Ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν οι δύο ομάδες, με την πρόκριση να κρίνεται στη ρεβάνς του Χάρκοβο στις 21/2.

Το ματς:

Με διάθεση να πάρει από την αρχή της αναμέτρησης τα ηνία του ματς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η Νιούκαστλ. Μέχρι τα μισά του πρώτου μέρους, οι παίκτες του Άλαν Πάρντιου είχαν την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία. Την μόνη φορά μάλιστα που το έκαναν, ο βοηθός του Τομ Χάγκεν σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ, προτού ο Σισέ στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους αμφότερες οι ομάδες είχαν κάποιες καλές στιγμές ώστε να πάρουν το προβάδισμα, με τους Σισοκό από τη μία και Μάρλος από την άλλη να είναι οι πιο επικίνδυνοι παίκτες, αλλά το 0-0 ήταν αυτό που «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο ομάδων στα πρώτα 45 λεπτά.

Η Μέταλιστ προσπάθησε στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου να απειλήσει, αλλά η προσπάθεια του Κριστάλντο δεν βρήκε στόχο. Η Νιούκαστλ από την πλευρά της προσπάθησε να πετύχει το γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα για την πρόκριση στους «16» του θεσμού, Ο Σισέ βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα στο 73’, το γκολ όμως και πάλι δεν μέτρησε, με τον βοηθό να τον υποδεικνύει σε θέση οφσάιντ.

Το 0-0, που αφήνει… ορθάνοικτους τους λογαριασμούς των δύο ομάδων για τη ρεβάνς στην Ουκρανία, έμεινε μέχρι το φινάλε καθώς ο Σενεγαλέζος επιθετικός δεν κατάφερε ούτε στις καθυστερήσεις να σημειώσει το πολυπόθητο γκολ για τη Νιούκαστλ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νιούκαστλ: Κρουλ, Κολοτσίνι, Σ.Τέιλορ, Εμπιβά, Σαντόν, Καμπάιγ, Γκουτιέρεζ, Τιοτέ (79' Σόλα Αμεόμπι), Σισοκό, Ομπερτάν (62’ Μαρβό), Σισέ

Μέταλιστ: Γκοργιαΐνοφ, Φιρίνιο, Τορσιλιέρι, Βιγιάγκρα, Γκιγιέ, Κλέιτον, Τόρες, Σόσα, Μάρλος (73' Γουίλιαν), Εντμάρ, Κριστάλντο (82' Γιάγια)



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: