Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Είδαν το χρώμα του χρήματος

Το χρώμα του χρήματος είδαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και κάποιοι άλλοι χαμηλόμισθοι - Παίρνει δάνειο και πληρώνει φόρους ο Αλαφούζος.
Χρήματα στους λογαριασμούς τους είδαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με πληροφορίες της "Sportday", οι παραπάνω μαζί με τους χαμηλόμισθους πήραν ορισμένα λεφτά από τα οφειλόμενα όπως και κάποιοι από τους ξένους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Οι Σισοκό και Σο, οι οποίοι είχαν συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο πρόσφατα, φαίνεται να έχουν πληρωθεί ενώ ένα μικρό ποσό πρέπει να έχουν πάρει και οι Βιτόλο και Ζέκα. Επίσης, πρέπει να εξαργύρωσε και μία επιταγή ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, του οποίου είχαν καθυστερήσει ορισμένα χρήματα.
Στόχος των "πρασίνων" είναι να δοθούν κι άλλα χρήματα στους παίκτες και να δοθεί όλη η δόση των συμβολαίων τους. Αυτά τα χρήματα πιθανότατα να προέρχονται από κάποιο δάνειο που εξασφάλισε ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές για νέους διακανονισμούς, που αφορούν δόσεις συμβολαίων που έληξαν τους περασμένους μήνες.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: