Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Στραματσιόνι: «Καλή η νίκη, αλλά…»

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντιέγκο Μιλίτο, που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, επισκίασε τη νίκη της Ίντερ επί της Κλουζ, όπως παραδέχθηκε ο Αντρέα Στραματσιόνι.

Στραματσιόνι: «Καλή η νίκη, αλλά…»
Μπορεί η Ίντερ να πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στους «16» του Europa League, μετά την «καθαρή» νίκη 2-0 επί της Κλουζ στο Μιλάνο, αλλά ουδείς χάρηκε το αποτέλεσμα, όπως θα ήθελε. Ο τραυματισμός του Ντιέγκο Μιλίτο, μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, προκάλεσε τεράστια απογοήτευση, κάτι που αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις του προπονητή των «νερατζούρι», Αντρέα Στραματσιόνι μετά τη λήξη του αγώνα.

«Δυστυχώς, ο τραυματισμός κατέστρεψε τη βραδιά. Μιλάμε για ρήξη πρόσθιου χιαστού, αλλά και πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο, που δεν έχει καμία σχέση με τους άλλους τραυματισμούς που είχε στην καριέρα του ο Μιλίτο» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Υπάρχει 1% πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά συνέβη στον Ντιέγκο. Πλέον, θα πρέπει να δούμε πότε θα κάνει την επέμβαση. Είναι πολύ άσχημα νέα, αλλά όλοι στην ομάδα είμαστε στο πλευρό του ανθρώπου, αλλά και του ποδοσφαιριστή Μιλίτο. Είμαι πολύ λυπημένος».

Αναφερόμενος στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός της Ίντερ, δήλωσε: «Παίζοντας με αυτό το νέο σύστημα και έναν επιθετικό μέσα στην αντίπαλη περιοχή, νομίζω ότι ήμασταν αρκετά καλοί. Ο Παλάσιο ανταποκρίθηκε πολύ καλά, αν και στο αρχικό μας πλάνο ήταν να ξεκουραστεί, αφού είναι καταπονημένος. Δυστυχώς, με τον τραυματισμό του Μιλίτο, αναγκάστηκα να τον χρησιμοποιήσω πολύ νωρίτερα από ό,τι υπολόγιζα. Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά, κάνουμε βήματα προς τα εμπρός και πρέπει να συνεχίσουμε».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: