Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Δώσε στην Γκλάντμπαχ πέναλτι!

Σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τα 3 πέναλτι που έδωσε στην Γκλάντμπαχ ο Ρώσος διαιτητής, Κασάεφ, η Λάτσιο κατάφερε κι έφυγε με το 3-3 από το Μπορούσια Παρκ παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης.

Δώσε στην Γκλάντμπαχ πέναλτι! (video)

Και το κατάφεραν πολύ γρήγορα. Στο 57’ ο Καντρέβα πάσαρε και ο Φλόκαρι με προβολή από κοντά έκανε το 1-1. Και στο 64’ ο Κόζακ με παρόμοι τρόπο έβαλε μπροστά την Λάτσιο. Όλα έδειχναν πως οι Ιταλοί θα καθαρίσουν εύκολα τα ματς, αλλά ο Ντίας έκανε δεύτερο κουτό πέναλτι στο 69’, δέχθηκε και δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο για 20 λεπτά και την μπάλα στην άσπρη βούλα. Ο Στράντζλ εκτέλεσε και πάλι αλλά αυτή τη φορά ο Μαρκέτι έκανε εκπληκτική επέμβαση αποσοβώντας τον κίνδυνο και οι Ιταλοί ανέβηκαν ψυχολογικά.

Κι ενώ το παιχνίδι όδευε προς το τέλος του, ο Κασάεφ έδωσε και τρίτο πέναλτι στους Γερμανούς με τον Μάρξ (84’) να κάνει το 2-2. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο ίδιος παίκτης αυτή τη φορά με φάουλ, έκανε το 3-2 για την Γκλάντμπαχ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς μια και η ομάδα του έπαιζε και με παίκτη παραπάνω αλλά τα ψυχικά αποθέματα των Ιταλών ήταν αξιοζήλευτα, με τον Κόζακ να πληρώνει με τον ίδιο τρόπο (93’) –με φάουλ- την αντίπαλό του και το τελικό 3-3 να δίνει προβάδισμα πρόκρισης στην Λάτσιο.



Γκλάντμπαχ: Στέγκεν, Μπρούβερς, Ντομίνγκεζ, Βέντ, Γιάντσκε(75’Χάνκε), Στράντζλ, Κιγκέρκι(75’Τσάκα), Νόρντβάιτ(73’Μαρξ), Αράνγκο, Χέρμαν, Ντε Γιόνγκ

Στον πάγκο: Χάιμεροθ, Ντάεμς, Ρουπ, Γιούνες

Λάτσιο: Ντίας, Λούλιτς(87’Σιανί), Μπιάβα, Ράντου, Κονκό, Ερνάνες, Γκονζάλες, Λεντέσμα(46’Κόζακ), Καντρέβα(72’Κανά), Φλόκαρι

Στον πάγκο: Μπιτσάρι, Περειρίνια, Έντερσον, Ρότσι



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: