Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Την έπαθε στο τέλος!

Χωρίς νικητή (1-1) έληξε το ματς ανάμεσα στην Στουτγκάρδη και την Γκενκ στην Γερμανία στο πρώτο ματς της φάσης των «32» του Europa League με τους Βέλγους να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Την έπαθε στο τέλος
Τι και αν ήταν καλύτερη στην περισσότερη ώρα του αγώνα;

Ένα λάθος των αμυντικών της Στουτγκάρδης στο 90+1’ έδωσε την ευκαιρία στην Γκενκ να κάνει το 1-1 στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στη φάση των «32» του Europa League και πλέον οι Βέλγοι έχουν το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει στην έδρα τους.

Όπως γράψαμε και πιο πάνω οι Γερμανοί αν και καλύτεροι δεν μπόρεσαν να πετύχουν περισσότερα τέρματα κόντρα στους Βέλγους παρά το γεγονός πως στην περισσότερη ώρα του αγώνα είχαν την υπεροχή και τις ευκαιρίες για να το κάνουν αυτό.

Σε μία από τις αυτές οι Σουηβοί πήραν «κεφάλι» στο σκορ χάρη στο γκολ του Γκέτνερ στο 42’. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και κατάφεραν να πετύχουν το τέρμα του Πλε στο 90+1’, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τα αλλεπάλληλα λάθη στην άμυνα της Στουτγκάρδης διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Στουτγκάρδη (Μπρούνο Λαμπάντια): Ούρλαϊχ, Τάσκι, Μπόκα, Νιεντμάιερ, Σακάι, Γκέντνερ, Χάρνικ (57’ Οκαζάκι), Κβιστ, Τραορέ (74’ Μαξίμ), Τορούν (46’ Χόλζχαουσερ), Ιμπίσεβιτς.

Γκενκ (Μάριο Βέεν): Κέτελες, Σίμαϊγς, Ενγκόνγκα, Τσιμάνγκα, Κουλιμπαλί, Κουμόρτζι (74’ Γκόριους), Χάιλαντ, Μπούφελ, Ντε Κελέρ (83’ Μονρόζ), Βόσεν (68΄Πλε), Μπαρντά.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: