Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Διπλό μες στο ΟΑΚΑ…!

Σύνθημα νίκης του ΠΑΟΚ στο αυριανό (16/02) ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, έδωσε ο Λίαμ Λόρενς, στο περιθώριο της βράβευσής του για τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της 21ης αγωνιστικής.

Διπλό μες στο ΟΑΚΑ…

Αναλυτικά ο Λίαμ Λόρενς, μίλησε για:

-Το βραβείο και την εμφάνιση του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Πρέπει να πω ότι με τιμάει και είναι πολύ σημαντικό το βραβείο. Επίσης είναι πολύ σημαντικό που ήρθε σε ένα παιχνίδι που επιστρέψαμε στις νίκες».

-Το αν έχει επιστρέψει στη φόρμα του και παίζει στη θέση που του αρέσει: «Είναι καλό για μένα να παίζω πίσω ή δίπλα στον επιθετικό. Μου αρέσει να βοηθάω την ομάδα και να είναι δημιουργική. Είμαι σε περίοδο που είμαι απελευθερωμένος από τραυματισμούς και μπορώ να βοηθήσω ξανά την ομάδα».

-Το αν το αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ μπορεί να βοηθήσει να επιστρέψει σε ένα καλό σερί η ομάδα: «Μία νίκη δεν είναι αρκετή. Χρειαζόμαστε και αύριο ένα αποτέλεσμα και πάμε στην Αθήνα για να πάρουμε βαθμούς»

-Τον τρόπο που θα έρθει το αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ: «Να παίξουμε καλά! Είναι τόσο απλό…»

-Την απουσία του Αθανασιάδη και τη δική του ευθύνη: «Πάντα αισθάνομαι την ευθύνη να σκοράρω, να παίξω καλά… Δεν έχει σημασία με το ποιον θα αγωνιστώ. Ο Κλάους θα μας λείψει έτσι και αλλιώς γιατί είναι μόνιμος σκόρερ και μία διαρκής απειλή για τον αντίπαλο».

-Το αν αποτελεί κίνητρο για τον ΠΑΟΚ ένα γεμάτο γήπεδο: «Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι σε καλή κατάσταση, όπως και ότι ανυπομονούν και οι δικοί της παίκτες για αυτό το παιχνίδι. Το ίδιο κάνουμε και εμείς. Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι, σε ένα μεγάλο γήπεδο, στο οποίο θα παίξω και εγώ για πρώτη φορά και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: