Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για το λάθος του Παναθηναϊκού με τον Κουίνσι και τις σαμπάνιες που θα ανοίξουν αν έρθει πρόταση!
Θυμάμαι την ικανοποίηση που νοιώσαμε όλοι το καλοκαίρι μόλις ο Παναθηναϊκός συμφώνησε να κάνει νέο συμβόλαιο με τον Κουίνσι και να μην είναι δανεικός, όπως ήταν πέρυσι. Τζάμπα τα πανηγύρια και οι χαρές. Ο Κουίνσι αποδεικνύει, ότι ήταν σωστά όλα όσα έλεγαν μόλις έγινε γνωστό το όνομά του για τον Παναθηναϊκό.
«Ιδιόρυθμος, τεμπέλης με τον μόνο προπονητή, που έπαιξε μπάλα ήταν με τον Φερέιρα στην Μάλαγα» έλεγαν. Το ίδιο έγινε και στον Παναθηναϊκό. Ο Κουίνσι πέρυσι που ήταν δανεικός και είχε τον Φερέιρα στον πάγκο έπαιξε στα 30 από τα 36 παιχνίδια της ομάδας σε πρωτάθλημα και play-off. Με σημαντική συμβολή στον πρώτο πολύ καλό γύρο της ομάδας. Μετά έμεινε έξω για ένα διάστημα λόγω τραυματισμού και μετά «εξαφανίστηκε» από το γήπεδο με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Φέτος έκανε το τριετές συμβόλαιο και... άραξεεεεε. Κυριολεκτικά. Εχει παίξει σε 11 ματς από τα 21 συνολικά στο πρωτάθλημα και στα 7 από αυτά προπονητής ήταν ο Φερέιρα. Στη συνέχεια είτε τον... ψάχνουμε στο γήπεδο, όποτε παίζει, είτε τον ψάχνουμε στην προπόνηση αφού συνήθως κάνει θεραπεία. Αφού πλέον οι κακές γλώσσες στην Παιανία λένε ότι κάνει θεραπεία την εβδομάδα που ακολουθεί παιχνίδι εκτός Αθήνας(όπως τώρα με τον Αρη), για να αποφεύγει τα ταξίδια και προπόνηση κάνει  τις παραμονές αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Η ουσία είναι ότι αποδεικνύεται λάθος το τριετές συμβόλαιο στο Κουίνσι. Τελικά είχαν δίκιο όλοι όσοι τον ήξεραν πριν έρθει στον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για παίκτη με εξαιρετικά προσόντα, αλλά με πολύ κακή νοοτροπία που δεν τον βοήθησε να κάνει καριέρα ανάλογη με τις μεγάλες δυνατότητες που έχει.

Με αυτά τα δεδομένα νομίζω ότι θα ανοίξουν σαμπάνιες στον Παναθηναϊκό αν έρθει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για τον Κουίνσι, που είναι να πάρει 950.000 ευρώ καθαρά για τρία χρόνια.


πηγή: gazzetta.gr