Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

«Φεύγουν» τα εισιτήρια του αγώνα!

Όσο πλησιάζει η ημέρα της «μάχης» ο κόσμος του Άρη είναι… στα όπλα. Οι φίλοι της ομάδας γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό και για τον λόγο αυτό επικρατεί ένας γενικός ξεσηκωμός. Η παρουσία τους στις εξέδρες του Κλεάνθης Βικελίδης είναι το λιγότερο αναγκαία.

Η ομάδα αυτή τη στιγμή «καίγεται» για τους βαθμούς και οι καταρρακωμένοι ψυχολογικά παίκτες της χρειάζονται την δύναμη και την ώθηση του κόσμου. Ένα γεμάτο γήπεδο πάντοτε εξιτάρει την γηπεδούχο ομάδα και κάνει πιο συγκρατημένη αισιόδοξα την αντίπαλη.

Τα εισιτήρια του αγώνα έχουν τεθεί στη διάθεση του κόσμου και ήδη «φεύγουν». Θυμίζουμε, πως, οι τιμές είναι: 10 ευρώ στις θύρες 1 και 3, 15 ευρώ στην θύρα 2, 20 ευρώ στην θύρα 9 και 30 ευρώ στην θύρα 7 (επισήμων). Τα εισιτήρια διατίθενται καθημερινά από το ARIS MOBILE, ενώ την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Παράλληλα οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται ήδη τα εισιτήριά τους και μέσω ίντερνετ από τη σχετική υπηρεσία e-ticketing και την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/arisfc-ww/showProductList.html..

Δεν υπάρχουν σχόλια: