Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Γιαννιώτας: «Νοιώθω οπαδός του Άρη»

Οπαδό του Άρη χαρακτήρισε εαυτόν ο Γιάννης Γιαννιώτας, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Top Scorer».

Γιαννιώτας: «Νοιώθω οπαδός του Άρη»
Μπορεί ο Άρης να βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας και να απομένουν μόλις εννιά αγωνιστικές μέχρι το τέλος, ωστόσο, κανέναν δεν αγγίζει το σενάριο του υποβιβασμού, όπως δήλωσε ο Γιάννης Γιαννιώτας. Ο νεαρός άσος χαρακτήρισε τιμή που φοράει τη φανέλα των «κίτρινων» και αποκάλυψε ότι όνειρό του είναι να σκοράρει στο τελευταίο λεπτό ενός αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης, να δώσει τη νίκη στην ομάδα του και να ευχαριστήσει με αυτό τον τρόπο τον κόσμο για την στήριξη προς το πρόσωπό του.

Απόσπασμα της συνέντευξης:

Ο Πρόμπιερζ δεν έκατσε πολύ στον Άρη αλλά ήταν αυτός που σε καθιέρωσε. Να υποθέσουμε ότι θα τον έχεις για πάντα στην καρδιά σου;

«Νιώθω ευγνωμοσύνη για τον Σάκη Τσιώλη που μου έδωσε το δικαίωμα στο όνειρο, τον Νίκο Πασιαλή που είπε καλά λόγια για μένα και τον Μίχαλ Πρόμπιερζ που με καθιέρωσε».

Ο Άρης φέτος δεν κάνει καλή χρονιά. Έχεις στο μυαλό σου το σενάριο υποβιβασμού;

«Όσο περνούσε ο καιρός αποκτούσαμε αυτοπεποίθηση, παίζαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν παίρναμε αποτελέσματα. Η μπάλα είναι βαριά αφού παίζουμε σε τεράστια ομάδα αλλά δε μας αγγίζει το σενάριο υποβιβασμού».

Για ποιους λόγους δεν μπορεί να ξεφύγει ο Άρης από την επικίνδυνη ζώνη;

«Η ομάδα είναι νέα και της λείπει η εμπειρία. Αν δείξουμε μεγαλύτερη σοβαρότητα και καταλάβουμε ότι παίζουμε σε μεγάλη ομάδα που δεν της αξίζει να βρίσκεται σε αυτές τις θέσεις, θα κάνουμε comeback».

Μήπως σας λύγισε η πίεση από τον κόσμο του Άρη;

«Ο κόσμος έχει κάνει τόση υπομονή που δεν υπήρχε περίπτωση να τη δείξουν οπαδοί άλλης ομάδας. Και μιλάω ακόμα και για ομάδες που είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και βλέπουμε ότι τα γήπεδά τους δε γεμίζουν όπως το δικό μας».

Τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα του Άρη;

«Είναι τιμή που παίζω στον Άρη και ένα όνειρο που είχα από πιτσιρικάς και έγινε πραγματικότητα!».

Έχεις σχεδιάσει συγκεκριμένο πανηγυρισμό ή αφιέρωση σε περίπτωση που σκοράρεις κόντρα σε συγκεκριμένη ομάδα ή έδρα;

«Θέλω να σκοράρω στο Κλ. Βικελίδης στο 90' και να νικήσουμε 1-0 για να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξη. Νιώθω ένας από τους οπαδούς του Άρη και θέλω να τους δικαιώσω!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: