Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Ναπολεόνι: «Διαφορετικό παιχνίδι»

Αντιμέτωπος με την προηγούμενη ομάδα του θα βρεθεί ο Στέφανο Ναπολεόνι στην αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Διαφορετικό χαρακτήρισε το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ναπολεόνι: «Διαφορετικό παιχνίδι»
Διαφορετικό από τα υπόλοιπα χαρακτήρισε ο Στέφανο Ναπολεόνι την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Λεβεδειακό στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (17/2, 15:00).

Ο μεσοεπιθετικός της ομάδας του Περιστερίου θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του με την οποία πέρασε τέσσερα χρόνια, τα οποία χαρακτήρισε πολύ ωραία και στα οποία δημιούργησε καλές φιλίες.

Ωστόσο, ο Ναπολεόνι τόνισε πως είναι επαγγελματίας και κάθε φορά δίνει τον καλύτερό του εαυτό για να κερδίζει η ομάδα στην οποία αγωνίζεται.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Goal»:

Για τον αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό:
«Το ματς με τον Λεβαδειακό δεν είναι όπως τα άλλα παιχνίδια. Πέρασα τέσσερα ωραία χρόνια και έκανα πολλούς φίλους. Τώρα όμως είμαι στον Ατρόμητο. Είμαι επαγγελματίας και σκέφτομαι τη φανέλα που φοράω τώρα και θέλω να τα δώσω όλα για να κατακτήσουμε τη νίκη. Το ίδιο έκανα και όταν έπαιζα στον Λεβαδειακό».

Για το πώς θα τον υποδεχτεί ο κόσμος:
«Πραγματικά δεν ξέρω πώς θα με υποδεχθεί ο κόσμος. Πιστεύω ότι όσο ήμουν στον Λεβαδειακό, πάντοτε προσπαθούσα και τα έδινα όλα. Ελπίζω πάντως να θυμούνται τα τέσσερα χρόνια προσφοράς μου. Ωστόσο, ξέρω ότι πολλές φορές ο κόσμος αλλάζει γνώμη για έναν παίκτη όταν πηγαίνει να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα».

Για το αν θα πανηγυρίσει αν σκοράρει:
«Δεν ξέρω, θα δω εκείνη τη στιγμή. Όπως μου βγει. Δεν το έχω σκεφτεί τι θα κάνω, αλλά όπως ξέρω τον εαυτό μου, δεν πιστεύω ότι θα πανηγυρίσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: