Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Μπορμπόκης: «Να προστατέψουν τον Πάμπλο Γκαρσία»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, Βασίλης Μπορμπόκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου μίλησε για το προσεχές ντέρμπι των δικεφάλων, για τους Κώστα Κατσουράνη και Πάμπλο Γκαρσία, τις μεταγραφές Καμαρά, Ολίσε, Σίλντενφελντ αλλά και τον Γιώργο Δώνη.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το ΑΕΚ- ΠΑΟΚ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται σε καλό δρόμο. Έχει φύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και ψάχνει μια-δυο νίκες για να το οριστικοποιήσει και από εκεί και πέρα ψάχνει 2-3 νίκες ακόμα για να διεκδικήσει τα πλέι οφ! Δεν είναι παράξενο, από τη στιγμή που τη διεκδικεί ο Παναθηναϊκός γιατί να μην τη διεκδικεί και η ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερη ομάδα άσχετα αν δεν έχει παρουσιάσει το πραγματικό του πρόσωπο τον τελευταίο μήνα. Έκανε καλές προσθήκες, ειδικότερα αυτή του Κατσουράνη».

Για τον Κώστα Κατσουράνη:

«Ο Κατσουράνης πρέπει να αγωνίζεται στην άμυνα. Πάντα ήμουν της άποψης πως οι καλοί παίκτες πρέπει να πηγαίνουν προς τα πίσω. Δεν πρέπει να παίρνει τη μπάλα ο κακός στόπερ. Δεν παίζει σε όλες τις θέσεις, αυτό είναι αστείο. Σημασία έχει που παίζει καλά».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία:

«Έκανε λάθος που έπαιξε στο ευρωπαϊκό ματς γιατί επιδείνωσε τον τραυματισμό του. Ποτέ δεν έδειξε όμως πως δεν υπολογίζει την ομάδα. Εδώ στην Ελλάδα δε σεβόμαστε κάποια πράγματα. Ο Γκαρσία ποτέ δεν το έπαιξε παοκτσής, είναι ήπιων τόνων και τον θαυμάζω. Ακούω στα ραδιόφωνα κάποια πράγματα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο που δε μου άρεσαν. Ξαφνικά γέρασε ενώ πέρσι ήταν ο καλύτερος παίκτης. Δε γίνεται να «τέλειωσε» σε 4 μήνες. Να κοιτάξει ο ΠΑΟΚ να τον προστατέψει».

Για τα τρία τελευταία αποκτήματα του ΠΑΟΚ, τους Καμαρά, Σίλντενφελντ και Ολίσε:
«Δείξανε και οι δύο καλά στοιχεία. Και ο Ολίσε και ο Καμαρά. Είναι νωρίς ακόμη όμως. Μετά από 10 παιχνίδια θα φανεί αν είναι καλός. Ο Ολίσε δείχνει πολύ καλός χειριστής της μπάλας αλλά θα δείξει ο καιρός. Ο Σίλνενφελντ δείχνει τεχνίτης, έχει καλές τοποθετήσεις. Εμένα μου άρεσε στα παιχνίδια που τον είδα. Ξέρει μπάλα ο Σίλντενφέλντ».

Για το Γιώργο Δώνη:

«Είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ και δε νομίζω να του φαίνεται παράξενο. Σαν προπονητής αναλαμβάνεις όλη την ευθύνη. Στον ΠΑΟΚ δε γίνεται να μη δεχτείς κριτική. Δεν έχει χάσει τον έλεγχο όμως και αυτό είναι καλό. Όταν η κριτική γίνεται καλοπροαίρετη δεν πρέπει να θυμώνει ο προπονητής».







πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: