Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

«Παγωμάρα» στην Μαδρίτη!!

Βήμα… αποκλεισμού για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «ροχιμπλάνκος» έπεσαν θύμα έκπληξης, καθώς ηττήθηκαν 2-0 από την Ρούμπιν Καζάν στην Μαδρίτη και πλέον είναι με το ένα πόδι εκτός Γιουρόπα Λιγκ!

«Παγωμάρα» στην Μαδρίτη! (video)

Η Ρούμπιν Καζάν «ξέρανε» την Ατλέτικο Μαδρίτης μέσα στο «Βιθέντε Καλντερόν» και πλέον τα πράγματα για τους κατόχους του Γιουρόπα Λιγκ είναι εξαιρετικά δύσκολα, ενόψει της ρεβάνς σε μια εβδομάδα στην Ρωσία.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 6’ με τον Καραντενίζ. Οι Μαδριλένοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και μπορεί να μην έβαζαν γκολ, ωστόσο στο 45’ αποβλήθηκε ο Σαρόνοφ και πλέον οι γηπεδούχοι είχαν μπροστά ένα ημίχρονο για να αντιστρέψουν την κατάσταση.

Όμως δεν τα κατάφεραν, με την τύχη να μην είναι το μέρος τους. Κι αυτό γιατί στο 75’ ο Φαλκάο σημάδεψε το δοκάρι. Και δεν έφτανε το ήδη κακό αποτέλεσμα για την Ατλέτικο, ήρθε να στραβώσει εντελώς το κλίμα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο γνώριμός μας, Ορμπάιθ βγήκε στην κόντρα και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0 και το τεράστιο βήμα πρόκρισης για την ομάδα του.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ασένχο, Χουανφράν, Φιλίπε Λουίζ (66’ Σαούλ), Ντιάζ (60’ Ραούλ Γκαρσία), Γκοντίν, Τιάγκο, Μάριο Σουάρεζ (45’ Κόκε), Τουράν, Ροντρίγκεζ, Άντριαν, Φαλκάο

Ρούμπιν Καζάν: Ριζίκοφ, Νάβας, Ανσαλντί, Μαρκάνο, Σαρόνοφ, Ορμπάιθ, Ερεμένκο, Καραντενίζ (88’ Κουζμίν), Νάτσο, Κίσλιακ, Ροντόν (86’ Ντιαντιούν)


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: