Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

«Ο Ολυμπιακός απαιτεί σεβασμό»

Απόλυτα προσγειωμένος -παρά τη μεγάλη νίκη της Λεβάντε επί του Ολυμπιακού- παρουσιάστηκε ο Πέδρο Ρίος.

«Ο Ολυμπιακός απαιτεί σεβασμό»
Ακέραιος παραμένει ο σεβασμός του Πέδρο Ρίος στον Ολυμπιακό, ακόμα και μετά την ευρεία επικράτηση της Λεβάντε επί του Ολυμπιακού (3-0).

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ των Ισπανών παραδέχθηκε πως ούτε ο ίδιος δεν περίμενε ένα τόσο καλό αποτέλεσμα για την ομάδα του.

Τόνισε ωστόσο ότι ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα Champions League που απαιτεί σεβασμό και ξεκαθάρισε πως η ρεβάνς στη θερμή ατμόσφαιρα του «Καραϊσκάκη» θα είναι πολύ δύσκολη για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

«Νομίζω ότι κάναμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι, παρόλο που το σκορ ίσως είναι λίγο παραπλανητικό. Ο Ολυμπιακός μας δυσκόλεψε πολύ και έγινε ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι στο γήπεδο. Η δουλειά ολόκληρης της δικής μας ομάδας, όμως, ήταν απίστευτη», ανέφερε ο Ρίος.

Κι αφού τόνισε ότι «δεν πιστεύαμε ότι θα παίρναμε ένα σκορ σαν κι αυτό» και ότι «θα πάμε στην Ελλάδα με ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, αλλά γνωρίζοντας πως θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι», κατέληξε χαρακτηριστικά:

«Δεν φοβόμαστε την ατμόσφαιρα που είναι γνωστή ως “ελληνική κόλαση”, αλλά τη σεβόμαστε. Ο Ολυμπιακός εξάλλου απαιτεί σεβασμό, διότι είναι μια ομάδα επιπέδου Champions League».

Δεν υπάρχουν σχόλια: