Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Γεωργιάδης: «Δύσκολη η εφετινή σεζόν»

Απογοητευμένος με τους εφετινούς τραυματισμούς του εμφανίστηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης, τονίζοντας πως ήθελε να βοηθήσει περισσότερο τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός τόνισε πως προσπαθεί να επιστρέψει σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς, ενώ συμπλήρωσε πως αυτό θα γίνει μόνο όταν είναι απολύτως έτοιμος.
Αρχικά, ο 25χρονος παίκτης δήλωσε στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά»: «Δεν μπορώ ν αρνηθώ ότι περνώ δύσκολες στιγμές. Το πρόβλημα τραυματισμού στο πέλμα του ποδιού μου έχει παρουσιαστεί όχι μία και δύο, αλλά τρεις φορές από την έναρξη της φετινής σεζόν. Το χειρότερο από όλα ήταν ότι εξαιτίας επιπλοκών, είχα πόνους και στον αστράγαλο, και για σχεδόν ένα μήνα δυσκολευόμουν ακόμη και να πατήσω το πόδι μου. Στεναχωριέμαι για τον επιπλέον λόγο ότι φέτος ήθελα να δώσω το κάτι παραπάνω στην ομάδα, αλλά αυτός ο τραυματισμός με έχει φέρει πολύ πίσω».
Στην συνέχεια, ο Γεωργιάδης συμπλήρωσε: «Από την άλλη, σκέφτομαι ότι το ποδόσφαιρο δεν έχει μόνο χαρές, αλλά και λύπες και κακοτυχίες. Μετά από όλα όσα έχω περάσει, είμαι πεπεισμένος πως θα είναι καλύτερο να καθυστερήσει και άλλο η επιστροφή μου στο κανονικό πρόγραμμα μέχρι να αισθανθώ 100% καλά, παρά να επιστρέψω εσπευσμένα, χωρίς να έχω ξεπεράσει απόλυτα τις ενοχλήσεις μου. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για έναν ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και μετά να μένει και πάλι μακριά από τη δράση. Αυτό συνέβη και με μένα μετά τον αγώνα στην Τούμπα με τον Ατρόμητο, αφού στη συνέχεια οι πόνοι έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους. Τι να πω. Ελπίζω ότι μέσα από αυτή την ταλαιπωρία να βγω πιο δυνατός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: