Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Σε μία εβδομάδα παίζει τη σεζόν η Ρεάλ!

Κρίσιμη θεωρείται η εβδομάδα από τις 26 Φεβρουαρίου μέχρι τις 5 Μαρτίου για την Ρεάλ Μαδρίτης, αφού θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τους τίτλους στις διοργανώσεις που συμμετέχει.

Σε μία εβδομάδα παίζει τη σεζόν η Ρεάλ

Εκείνη την ημέρα θα γνωρίζουμε εάν η «βασίλισσα» έχει πιθανότητες να προσπέσει κάποιον από τους τίτλους που διεκδικεί στην τροπαιοθήκη της ή θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Και όλα αυτά, επειδή η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο τα παίζει όλα για όλα μέσα σε επτά ημέρες.

Η κρίσιμη εβδομάδα για τους «μερέχνες» αρχίζει στις 26 Φεβρουαρίου, με το δεύτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στο Copa del Rey στο «Καμπ Νου». Η Ρεάλ θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους Καταλανούς, με τους οποίους ήρθαν ισόπαλοι (1-1) στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρησης.

Μετά από τέσσερις μέρες ακολουθεί και άλλο παιχνίδι με τους «μπλαουγκράνα» στις 2 Μαρτίου εν όψει του αγώνα του Champions League. Μπορεί το πρωτάθλημα να έχει χαθεί, όμως οι πρωταθλητές Ισπανίας θέλουν να αποχωριστούν με ψηλά το κεφάλαιο τον τίτλο τους.

Η «διαβολοβδομάδα» των Μαδριλένων κλείνει με το ματς στην Αγγλία, όπου χρειάζεται να παρουσιάσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μπορέσουν να περάσουν εκείνοι στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αυτή θα είναι η τελευταία ευκαιρία της Ρεάλ Μαδρίτης να διεκδικήσει να κατακτήσει κάποιον σημαντικό τίτλο τη φετινή σεζόν. Αυτή τη στιγμή η κατάκτηση του Champions League μοιάζει με μονόδρομο και ίσως πολύ περισσότερο για τον Μουρίνιο.

Σημαντικό ρόλο στην απόδοση της «βασίλισσας» θα παίξει το rotation που θα κάνει ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος καλείται να χρησιμοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: