Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Ο Βίγια, ο Νείμάρ και τα χρήματα που θέλει η «Μπάρτσα»

Τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ θέλει η Μπαρτσελόνα για την παραχώρηση του Νταβίντ Βίγια, ο οποίος αναμένεται να χάσει τη θέση του από τον Νεϊμάρ.

Ο Βίγια, ο Νείμάρ και τα χρήματα που θέλει η «Μπάρτσα»
Ιδιαίτερα σημαντική είναι η επόμενη σεζόν για τον Νταβίντ Βίγια.

Ο Ισπανός επιθετικός της Μπαρτσελόνα έχει ως στόχο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όποια ομάδα και αν αγωνίζεται του χρόνου, ώστε να έχει πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή της εθνικής του ομάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο διεθνής φορ θέλει να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε να μην έχει ενστάσεις σε ενδεχόμενη κλήση του στους «φούριας ρόχας» για το Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο θα είναι η τελευταία του διοργάνωση που ενδεχομένως να συμμετάσχει.

Άλλωστε, ο 31χρονος στράικερ είναι ο κορυφαίας σκόρερ της ισπανικής ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις και κατάφερε να ξεπεράσει με σχετική ευκολία τον Ραούλ στη σχετική λίστα.

Ωστόσο, η διαφαινόμενη έλευση του Νεϊμάρ ίσως εμποδίσει τον Ίσπανός να πάρει φανέλα βασικού και να πετύχει τον στόχο του.

Από την πλευρά της, η Μπαρτσελόνα αφήνει να διαρρεύσει ότι δεν προτίθεται να πουλήσει με λιγότερα από 20 εκατ. ευρώ τον παίκτη, λαμβάνοντας υπόψη τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει τον τελευταίο χρόνο.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: