Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Πέρκινς, Φώτσης και κόντρες... παντού!

Ο Πέρκινς στον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός κάνει τα πάντα για τον Φώτση.

Πέρκινς, Φώτσης και κόντρες... παντού
Οι αιώνιοι μονομαχούν με ανακοινώσεις, η Ομοσπονδία τα βάζει με τον Γιάννη Ιωαννίδη. Η μπασκετική επικαιρότητα έχει μπόλικο ενδιαφέρον, υπάρχουν πολλά για να σχολιάσουμε. Πάμε λοιπόν...
του Σπύρου Καβαλιεράτου
1) Ο Ολυμπιακός πήρε έναν καλό αμυντικό, είναι πλήρης στην περιφέρεια... Μένει να δούμε και στην πράξη πόσο θα βοηθήσει ο Πέρκινς, που δεν έχει μακρινό σουτ, αλλά μπορεί να κάνει όλες τις άλλες δουλειές. Από τη στιγμή που ήταν αδύνατον να αποκτηθεί ο Πάργκο, είναι ίσως ο παίκτης που ταιριάζει περισσότερο σε αυτό που θέλει ο Μπαρτζώκας. Δυστυχώς για τους ερυθρόλευκους, δεν υπάρχει χρόνος για να διορθωθεί το λάθος με τον Πάουελ, συνεπώς πρέπει να πορευτεί ως έχει. Αν δεν πονούν τα γόνατα του Μαυροειδή, είναι επιτακτική η ανάγκη να επιστρέψει στη δράση.

2) Ο Παναθηναϊκός αλλάζει τις ισορροπίες αν πάρει τον Φώτση και κάνει σπουδαία κίνηση και για την επόμενη σεζόν. Αν βρει και γκαρντ στο χρόνο που απομένει, γίνεται ακόμα πιο δυνατός.

3) Εχει αρχίζει να κουράζει η διαμάχη των αιωνίων... Εχει αρχίζει να κουράζει πάρα πολύ. Ανακοινώσεις, δηλώσεις, διαρροές, στη μέση οι διαιτητές, η Ομοσπονδία, όλοι. Δυστυχώς, κανείς δεν έχει κάνει μέχρι τώρα αυτοκριτική. Κανείς, όμως. Κυρίως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, αλλά και οι υπόλοιποι. Διαιτητές, Ομοσπονδία, όλοι...

4) Ο Γιάννης Ιωαννίδης αποδεικνύει σε κάθε περίπτωση δεν νοιάζεται καθόλου για τον αθλητισμό. Είναι ο πιο ακατάλληλος άνθρωπος για τη θέση του Υφυπουργού. Μειώσεις χρειάζονται, αλλά όχι και να βάλει τέλος στον αθλητισμό

5) Το μπάσκετ έχει τεράστια δυναμική, φάνηκε ακόμα και στο γυναικείο μπάσκετ. Η τηλεθέαση της ΕΡΤ για μεσημεριανό ματς Σαββάτου, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

6) Αλήθεια, πότε θα πάρει θέση ο ΕΣΑΚΕ και ο κ. Χαλβατζάκης; Πότε θα σχολιάσει τις επιθέσεις σε διαιτητές, τις ανακοινώσεις, τη βία; Στις φωτογραφίες, βέβαια, πρώτος, πρώτος είναι.

ΥΓ: Ο (δήθεν) αριστερός με τη δεξιά τσέπη (και επιχορήγηση βεβαίως, βεβαίως) λέει πολλά, αλλά και τίποτα. Εξαρτάται άλλωστε από το ποσό. Με τον άγραφο κολλητό του κάνουν χρυσές δουλειές, εκεί δεν έχει προκύψει ακόμα πρόβλημα. Ή μήπως το τράβηξε τόσο το σχοινί, που δεν θα τον κρατήσει κι έτσι θα υπάρξει πρόβλημα;. Γιατί είναι πάρα πολύ χοντρός. Και βλάκας.

ΥΓ1: Φέρτε πίσω τον Βασίλη Οικονομίδη... Τουλάχιστον αυτός έκανε (πολλά) λάθη, αλλά έκανε και κάτι. Ο νυν πρόεδρος, δεν κάνει απολύτως τίποτα. Δυστυχώς.

πηγή: superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: