Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Χάινκες: «Να μην υποτιμήσουμε την Άρσεναλ»

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε στους ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου ο Γιουπ Χάινκες, ενόψει της αυριανής (19/02) αναμέτρησης με την Άρσεναλ στο Λονδίνο για τη φάση των «16» του Champions League.

Χάινκες: «Να μην υποτιμήσουμε την Άρσεναλ»
Η Μπάγερν Μονάχου είναι το φαβορί στις αναμετρήσεις με την Άρσεναλ για τη φάση των «16» του Champions League, ωστόσο, ο προπονητής των Βαυαρών, Γιουπ Χάινκες ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν τον απαιτούμενο σεβασμό και συγκέντρωση και σε καμία περίπτωση να μην υποτιμήσουν την αντίπαλό τους.

«Τις τελευταίες εβδομάδες έχει αρχίσει να αποκτά και πάλι ρυθμό, παρά το ατυχές αποτέλεσμα με τη Μπλάκμπερν για το κύπελλο. Είναι μια πολύ καλή ομάδα επιθετικά, αλλά και εξαιρετική στο σύνολό της. Αποτελείται από μερικούς σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Επιτρέψτε μου να προειδοποιήσω όλους ότι δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε. Είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί» ήταν τα λόγια του 67χρονου τεχνικού.

Αγωνιστικά, η Μπάγερν Μονάχου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Χόλγκερ Μπαντστούμπερ, του τιμωρημένου Τζερόμ Μπόατενγκ και του Κλαούντιο Πιζάρο, που αποθεραπεύτηκε πρόσφατα και κρίθηκε ανέτοιμος.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: