Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Έπνιξε τον πόνο του στα... McDonald's!

Στα McDonald's το... έριξε ο Φάμπιο Μπορίνι για να ξεχάσει τον πόνο του.

Έπνιξε τον πόνο του στα... McDonald's
Ο Φάμπιο Μπορίνι αποχαιρέτισε τη φετινή σεζόν μετά το σοβαρό τραυματισμό του στον ώμο, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Σουόνσι όμως αποφάσισε «διασκεδάσει» με το δικό του τρόπο, λίγο πριν αφήσει πίσω του μια ακόμη άσχημη μέρα με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Ακολούθησε τις συμβουλές του Λούκας και απόλαυσε ένα γεύμα στα McDonald's...

Ο Μπορίνι ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και ανέφερε χαρακτηριστικά προς τον Λούκας «Ακολούθησα τη συμβουλή σου» για να του απαντήσει ο αμυντικός μέσος της Λίβερπουλ «Τέλεια φίλε μου. Τώρα πρέπει να χαλαρώσεις».

Ο Ιταλός επιθετικός έχει σταθεί άτυχος τη φετινή σεζόν αφού έχασε τρεις μήνες αγωνιστικής δράσης από τα τέλη του Σεπτεμβρίου εξαιτίας ενός τραυματισμού στο πόδι ενώ τώρα οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στον ώμο.

Ο Λούκας, ο οποίος και αυτός έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς, ήταν ο πρώτος που έσπευσε να ευχηθεί στον συμπαίκτη μέσω των social media και να του ανεβάσει την ψυχολογία. «Να είσαι δυνατός φίλε μου. Είμαστε μαζί σου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: England3365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: