Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Λήστεψαν με την απειλή όπλου τον Χάμσικ!

Θύμα ένοπλης ληστείας έπεσε ο Μάρεκ Χάμσικ λίγο μετά το τέλος του αγώνα της Νάπολι με τη Σαμπντόρια, που έληξε 0-0. Αυτή ήταν η δεύτερη ληστεία σε βάρος του μέσα σε 4 χρόνια.

Λήστεψαν με την απειλή όπλου τον Χάμσικ
Η Κυριακή 17 Φεβρουαρίου θα μείνει για καιρό στη μνήμη του Μάρεκ Χάμσικ. Η Νάπολι έχασε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει τη Γιουβέντους στη βαθμολογία, αφού δεν εκμεταλλεύτηκε την ήττα της πρωτοπόρου στο Ολίμπικο και, μένοντας στην ισοπαλία χωρίς γκολ, μείωσε μόλις κατά ένα βαθμό τη διαφορά. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Σλοβάκος, ο οποίος είχε δοκάρι λίγο πριν το τέλος του ματς, έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα.

Συγκεκριμένα ο Χάμσικ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του με προορισμό το αεροδρόμιο της Νάπολης, από όπου θα παραλάμβανε τη σύζυγό του, όταν τον πλησίασε ένα μηχανάκι. Οι τρεις που επέβαιναν στο δίκυκλο έσπασαν με πιστόλι το τζάμι του οδηγού και ζήτησαν από τον παίκτη της Νάπολι το ρολόι του. Όπως ήταν λογικό, ο Χάμσικ παρέδωσε αμέσως το ρολόι του και οι άγνωστοι εξαφανίστηκαν, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Αμέσως ο Χάμσικ κατευθύνθηκε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, όπου δήλωσε το συμβάν και κατέθεσε μήνυση. Στην κατάθεσή του εξήγησε πως το αυτοκίνητό του ήταν «κολλημένο» στην κυκλοφορία, με αποτέλεσμα οι κακοποιοί να καταφέρουν να το πλησιάσουν χωρίς να προκαλέσουν υποψίες. Αυτό που τόνισε ήταν πως οι τρεις πρέπει να αναγνώρισαν το αυτοκίνητο του Χάμσικ, όπως και τον ίδιο, αφού φορούσε φόρμες της ομάδας. Σύμφωνα με τον παίκτη, οι κακοποιοί τον ακολούθησαν από το γήπεδο, αφού το συμβάν έγινε πολύ κοντά στο Σαν Πάολο. Ο παίκτης, πάντως, τόνισε πως οι τρεις ληστές δεν τον απείλησαν με το όπλο, καθώς περιορίστηκαν να του το δείξουν, προειδοποιητικά.

Να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Χάμσικ πέφτει θύμα ένοπλης ληστείας, με τα ίδια… λάφυρα. Πριν 4 χρόνια, έξω από το Σαν Πάολο, ένοπλος του είχε αφαιρέσει άλλο ρολόι πολυτελείας. Μετά από καιρό, η Αστυνομία είχε συλλάβει τον ληστή και είχε επιστρέψει το ρολόι στον νόμιμο κάτοχό του.

Εκτός του Μάρεκ και η σύζυγός του έχει πέσει θύμα ληστείας στο παρελθόν, ανεβάζοντας τα... οικογενειακά περιστατικά σε 3!

Σχολιάζοντας το άτυχο συμβάν με μήνυμα της στο Twitter, η αδελφή του ποδοσφαιριστή, Μίσκα, δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για την εγκληματικότητα της πόλης. «Είναι η τρίτη φορά. Πόση αηδία…» έγραψε χαρακτηριστικά.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: