Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

«Στην οικογένεια Μπας θα παραμείνουν οι Λέικερς»

Την πρόθεση να συνεχίσει το έργο του Τζέρι Μπας, μένοντας στο τιμόνι των Λέικερς, εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης η οικογένεια του εκλιπόντος.

«Στην οικογένεια Μπας θα παραμείνουν οι Λέικερς»
Η οικογένεια των Λέικερς θρηνεί το χαμό του επί σειρά ετών προέδρου της, Τζέρι Μπας, ωστόσο οι συγγενείς του 80χρονου εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία διαβεβαιώνουν την παραμονή της οικογένειας του εκλιπόντος στο τιμόνι της ομάδας από το Λος Άντζελες.

«Δεν χάσαμε μόνο έναν πατέρα, αλλά έναν αξιαγάπητο άνθρωπο, ο οποίος έχαιρε τον απόλυτο σεβασμό της παγκόσμιας κοινότητας του μπάσκετ», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια του Μπας για να συνεχίσει: «Έδειξε απίστευτη θέληση για τη ζωή. Επιθυμία του πατέρα μας ήταν να μείνουν οι Λέικερς για πάντα στην οικογένεια Μπας. Οι Λέικερς είναι η ζωή μας και εμείς έχουμε την πρόθεση να εκπληρώσουμε την επιθυμία του και να συνεχίσουμε την κληρονομιά που μας άφησε».

Τέλος, η οικογένεια του εκλιπόντος τονίζει πως αντί για λουλούδια και στέφανα στην κηδεία του Τζέρι Μπας, τα χρήματα να δοθούν είτε στο ίδρυμα νεότητας των Λέικερς, είτε στο ίδρυμα της αρεσκείας του καθενός.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: