Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Ζανέτι: «Να αλλάξουμε σελίδα»

Κάλεσμα στους συμπαίκτες του να αφήσουν πίσω την βαριά ήττα από τη Φιορεντίνα και να γυρίσουν σελίδα, απηύθυνε ο αρχηγός της Ίντερ, Χαβιέρ Ζανέτι.

Ζανέτι: «Να αλλάξουμε σελίδα»
Η Ίντερ βρίσκεται σε… ελεύθερη πτώση μέσα στο 2013, με μόλις δύο νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια της Serie A και έχει υποχωρήσει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Το πρωτάθλημα έχει «κάνει φτερά» προ πολλού και πλέον υπάρχει κίνδυνος να χαθεί και η τρίτη προνομιούχος θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Το «κερασάκι» έβαλε χθες (17/02) η Φιορεντίνα, που έφτασε στο εντυπωσιακό 4-1 επί των Μιλανέζων, οι οποίοι ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Αυτό το παραδέχθηκε και ο Χαβιέρ Ζανέτι, που ζήτησε από τους συμπαίκτες του να αλλάξουν σελίδα. «Κατ’ αρχήν να δώσουμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο, που έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Εμείς δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε και δεν φανήκαμε ικανοί να κάνουμε τίποτε. Πρέπει άμεσα να γυρίσουμε σελίδα» δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι της Πέμπτης με την Κλουζ στη Ρουμανία για το Γιουρόπα Λιγκ και θέλουμε να προκριθούμε. Μετά υπάρχει το ντέρμπι με τη Μίλαν, στο οποίο έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μια νέα αρχή. Μακάρι για μας να είναι έτσι».

Προσπαθώντας να εξηγήσει την κακή πορεία της Ίντερ, ο αρχηγός της ομάδας, δήλωσε: «Μετά την ήττα από τη Γιουβέντους (σ.σ. 3 Νοεμβρίου 2012), ακολούθησαν κι άλλες, με αποτέλεσμα να χάσουμε την ισορροπία μας, κάτι που είναι απαραίτητο σε κάθε ομάδα και τώρα το πληρώνουμε».

Ερωτώμενος, τέλος, αν η Ίντερ προλαβαίνει την τρίτη θέση, απάντησε: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα, αλλά πλέον μειώνονται οι αγωνιστικές μέχρι το τέλος. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να προχωρήσουμε με έργα, δεν έχουμε χρόνο για σκέψεις».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: