Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Αρχίζει και το πιστεύει!

Η νίκη στη Βέροια, εξασφάλισε σε μεγάλο βαθμό την είσοδο του Αστέρα Τρίπολης στα πλέι οφ, ενώ παράλληλα αρχίζουν να πιστεύουν ακόμα περισσότερο στη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αρχίζει και το πιστεύει
Οι Αρκάδες, με το γκολ του Λέντσε στις καθυστερήσεις έφυγαν με ένα σπουδαίο τρίποντο από την Βέροια και παράλληλα έκλεισαν μια θέση για τα πλέι οφ. Πλέον, δειλά, δειλά έχει αρχίσει να σιγοψυθιρίζεται στην Τρίπολη η φράση: «πρόκληση το Τσάμπιονς Λιγκ», κάτι που δηλώνει και τις προθέσεις των Αρκάδων.

Πλέον, στο μυαλό των παικτών του Αστέρα έρχεται το επόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Εκεί, οι Τριπολιτσιώτες θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα στην έδρα τους και θέλουν να το πράξουν από αυτό το παιχνίδι.

Στα θετικά για τον Καρδιτσιώτη τεχνικό είναι πως επιστρέφει ο Σανκαρέ, ενώ δικαίωμα συμμετοχής θα έχει και ο Γιάννης Κοντοές, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής.

Εκτός παραμένουν ακόμα οι Περόνε, Κουρμπέλης και Ουσέρο με τον τελευταίο να είναι αμφίβολος ακόμα και για την συνέχεια της σεζόν.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: