Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Η διαδρομή του «Ελέ»

Μετά από 266 ημέρες στον πάγκο του Πανιωνίου, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αποτελεί οριστικά παρελθόν. Το sport-fm.gr ακτινογραφεί την πρώτη προπονητική απόπειρα του «Ελέ».

Η διαδρομή του «Ελέ»
Στις 29 Μαΐου, ο Πανιώνιος ανακοινώνει την πρόσληψη του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ουσιαστικά, ο «Ελέ» ξεκινά την προπονητική του καριέρα, εκεί όπου σταμάτησε την ποδοσφαιρική!

Ο Έλληνας τεχνικός έδειξε με το καλημέρα εμπιστοσύνη σε νέους και γηγενείς ποδοσφαιριστές. Και του βγήκε στην αρχή, καθώς ο Πανιώνιος ξεκινά το πρωτάθλημα έχοντας το απόλυτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια. Μέχρι την 6η «στροφή», η ομάδα είναι στην δεύτερη θέση και τα κολακευτικά σχόλια συνεχίζονται.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη. Κάτι οι πολλοί τραυματισμοί παικτών του που κλήθηκε να αντιμετωπίσει ο «Ελέ», κάτι το μομέντουμ της εκκίνησης που χάθηκε, οδήγησαν τους «κυανέρυθρους» σε μία μίνι κοιλιά. Βέβαια, τα ζόρικα ήρθαν από την 12η μέχρι την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου είχαν πέντε σερί ήττες και το κλίμα είχε «βαρύνει» αρκετά.

Κι ενώ ενδιάμεσα είχε έρθει ο αποκλεισμός-σοκ από το Κύπελλο, καθώς οι Νεοσμυρνιώτες έμειναν εκτός συνέχειας στο θεσμό από τον Φωστήρα, που αγωνίζεται στην Football League 2.

Και μπορεί το κλίμα να ήταν ήδη βαρύ, όμως μετά το παιχνίδι με την Βέροια, στην Νέα Σμύρνη, έγινε χειρότερο. Ο Πανιώνιος ισοφαρίζεται στο 90’ και κάποιοι φίλαθλοι της ομάδας πετούν αντικείμενα στον Ελευθερόπουλο, με τον ίδιο να είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος από την συγκεκριμένη πράξη.

Τα πρώτα «μαύρα» σύννεφα έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους. Ωστόσο, η διοίκηση του «Ιστορικού» εκφράζει έμπρακτα την στήριξή της στο πρόσωπο του προπονητή, ενώ και αντιπροσωπεία των οργανωμένων πηγαίνουν στο σπίτι του και ζητούν συγνώμη για το ατυχές συμβάν που συνέβη με την Βέροια. Πανιώνιος και Ελευθερόπουλος συνεχίζουν μαζί, με την ομάδα να έχει υποχωρήσει αρκετά στην βαθμολογία και επιτέλους, μετά από 7 αγώνες χωρίς νίκη, έρχεται το τρίποντο κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ωστόσο, αυτοί οι τρεις βαθμοί θα φέρουν προς στιγμήν ηρεμία, καθώς στη συνέχεια ακολουθούν τρεις ήττες, με τελευταία αυτήν κόντρα στην ουραγό Κέρκυρα και μάλιστα με ανατροπή, που θα οδηγήσει τον Ελευθερόπουλο στην παραίτηση.

Οι Νεοσμυρνιώτες μετρούν στα τελευταία 14 παιχνίδια τους, 11 ήττες(!), 2 νίκες και μια ισοπαλία. Ο «Ελέ», έχοντας πάντα στο μυαλό του το καλό του Πανιωνίου, δηλώσει την παραίτησή του μετά το ματς με τους Φαίακες, αντιλαμβανόμενος πως χρειάζεται ένα «ηλεκτροσόκ» για να ανασυνταχθεί η ομάδα και να μην κινδυνεύσει περαιτέρω.


πηγή: sport-fm.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: