Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Καψόνι Κόντε στους υπναράδες!

Μια πρωτότυπη μορφή τιμωρίας, σκληρή για τους… υπναράδες, επέβαλε ο Αντόνιο Κόντε στους ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους μετά την ήττα που υπέστησαν στη Ρώμη από τη Ρόμα με 1-0.

Καψόνι Κόντε στους υπναράδες
Τον περασμένο Νοέμβριο η Γιουβέντους πέτυχε μια από τις σπουδαιότερες νίκες της στο Τσάμπιονς Λιγκ, επικρατώντας της κατόχου του τροπαίου, Τσέλσι, με 3-0. Στο παιχνίδι του Καμπιονάτο που ακολούθησε, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε υπέστη ήττα από τη Μίλαν με 1-0, κάνοντας μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε την περασμένη εβδομάδα. Νίκη επί της Σέλτικ, ξανά με 3-0 και ήττα με 1-0 στο ματς του πρωταθλήματος που ακολούθησε, αυτή τη φορά στο Ολίμπικο με αντίπαλο τη Ρόμα, με ένα δεύτερο ημίχρονο στο οποίο η «Μεγάλη Κυρία»… εξαφανίστηκε από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο προπονητής των «μπιανκονέρι», θέλοντας να… συνεφέρει τους ποδοσφαιριστές του, αποφάσισε να τους επιβάλει μια πρωτότυπη τιμωρία, η οποία δεν θα ευχαριστήσει όσους αγαπούν τον ύπνο. Τους κάλεσε, λοιπόν, σε προπόνηση το πρωί της Τρίτης στις 8. Ένα ασυνήθιστο ωράριο, αφού είναι η πιο… πρωινή προπόνηση που θα έχει κάνει η «Γιούβε» επί εποχής Κόντε.

Οι λάτρεις του… Μορφέα, οι οποίοι αναμένεται να δυσκολευτούν από το ωράριο αυτό, πρέπει να… συμπληρώσουν ώρες ύπνου τη Δευτέρα, μιας και ο Κόντε έδωσε διήμερο ρεπό, ώστε όλοι οι ποδοσφαιριστές του να ξεκουραστούν, αλλά και να σκεφτούν τους λόγους που τους οδηγούν σε κακές εμφανίσεις και αρνητικά αποτελέσματα μετά από μεγάλες Ευρωπαϊκές επιτυχίες.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: