Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Αλλού τρως, αλλού πίνεις…!

Στην αποκάλυψη πως η Μάντσεστερ Σίτι εξακολουθεί να πληρώνει το μισθό του προχώρησε ο επιθετικός της Μάλαγα, Ρόκε Σάντα Κρουζ, εξηγώντας πως δεν κοστίζει τίποτα στην ομάδα του.

Αλλού τρως, αλλού πίνεις…
Έκανε «μεγάλο» όνομα στη Μπάγερν Μονάχου, στην οποία αγωνίστηκε για 8 χρόνια. Το 2007 μετακόμισε στην Αγγλία για λογαριασμό της Μπλάκμπερν. Η απόδοσή του εκεί έπεισε τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι, οι οποίοι τον απέκτησαν το 2009. Μετά από 2 χρόνια στους «Σίτιζενς» ξεκίνησε μια περίοδος, στην οποία ο Ρόκε Σάντα Κρουζ δινόταν μονίμως δανεικός. Στη Μπλάκμπερν, αρχικά, στη Μπέτις στη συνέχεια. Φέτος, ο Παραγουανός επιθετικός αγωνίζεται στη Μάλαγα, στην οποία έχει πετύχει 5 γκολ σε 17 παρουσίες.

Μιλώντας για το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, ο Σάντα Κρουζ αποκάλυψε πως η Ισπανική ομάδα δεν χρειάζεται να πληρώσει για τις υπηρεσίες του ούτε ένα ευρώ. «Αν και υπήρξαν κάποιες ομάδες της Αγγλίας πρόθυμες να πληρώσουν το μισθό μου, εγώ προτιμούσα να αγωνιστώ στην Ισπανία. Τα πράγματα εδώ ήταν κάπως… μπερδεμένα, αφού το κασέ μου ήταν υψηλό. Για αυτό το λόγο η Μάντσεστερ Σίτι αποδέχτηκε να με πληρώνει κανονικά, με αποτέλεσμα να παίζω στη Μάλαγα, χωρίς εκείνη να έχει δαπανήσει ούτε ένα ευρώ», αποκάλυψε ο Παραγουανός άσος.

Αναφερόμενος στις ομάδες που φέρονταν έτοιμες να του προσφέρουν συμβόλαιο, ο Σάντα Κρουζ έδειξε να είναι ενήμερος. «Η Στόουκ και η Σάντερλαντ με ήθελαν και ήταν πρόθυμες να πληρώσουν το μισθό μου. Εγώ, όμως, ήθελα να παίξω στην Ισπανία, αφού ήμουν σίγουρος πως εδώ θα έβρισκα τον καλό μου εαυτό. Από οικονομικής πλευράς ίσως να συνέφερε τη Σίτι να με παραχωρήσει σε Αγγλική ομάδα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση μέτρησε περισσότερο η δική μου επιθυμία», είπε χαρακτηριστικά ο Ρόκε Σάντα Κρουζ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: