Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Νίκησαν για τον πρόεδρο!

Η παρουσία του προέδρου της Φιορεντίνα, Ντιέγκο Ντέλα Βάλε, βοήθησε στην επικράτηση με 4-1 επί της Ίντερ, σύμφωνα με τον προπονητή των «Βιόλα», Βιντσέντζο Μοντέλα.

Νίκησαν για τον πρόεδρο
Ζητούσε τη νίκη για να παραμείνει σε… τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ. Απέναντί της ήταν μια από τις βασικές ανταγωνίστριές της. Η Φιορεντίνα, τελικά, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, κατάφερε να επικρατήσει με 4-1 της Ίντερ και να διατηρήσει ζωντανό το… όνειρο της εξόδου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Σύμφωνα με τον προπονητή των νικητών, Βιντσέντζο Μοντέλα, η νίκη αυτή οφείλεται, σε μεγάλο ποσοστό, στην παρουσία του ισχυρού άντρα του συλλόγου, Ντιέγκο Ντέλα Βάλε, στις εξέδρες του Αρτέμιο Φράνκι. «Η παρουσία του Ντιέγκο Ντέλα Βάλε μάς έδωσε ηρεμία και αισιοδοξία, κάτι που φάνηκε στο παιχνίδι μας. Με αυτόν στις εξέδρες, κάναμε ένα καλό παιχνίδι, γιατί θέλαμε να διασκεδάσουμε και να ευχαριστηθούμε τον αγώνα. Το αποτέλεσμα δικαιώνει και εμάς, για την προσπάθεια και τον πρόεδρο, για την παρουσία του», είπε αρχικά ο Μοντέλα.

Αναλύοντας τον αγώνα, ο Μοντέλα στάθηκε στην καλή απόδοση των παικτών του. «Δεν ξέρω αν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς, αλλά σίγουρα παίξαμε πολύ καλά. Κρίμα, μόνο, για το γκολ που δεχτήκαμε στο τέλος, αλλά σε σχέση με τις τελευταίες εμφανίσεις μας, κάναμε ένα βήμα μπροστά. Ασφαλώς πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο, αν θέλουμε να διεκδικήσουμε έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντως, με την εμφάνισή μας κόντρα στην Ίντερ, δείξαμε πως έχουμε τις δυνατότητες», τόνισε ο νεαρός τεχνικός.

Κλείνοντας, ο Μοντέλα άσκησε κριτική στους δημοσιογράφους. «Διαβάζω πως η ομάδα δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Τον τελευταίο καιρό παίζαμε αρκετά καλά, αλλά μας έλειπαν τα αποτελέσματα. Τώρα συνδυάσαμε θέαμα και ουσία. Η ομάδα πάντα έπαιζε έτσι, απλά δεν είχαμε καταφέρει να πάρουμε τους βαθμούς που δικαιούμαστε. Θα έπρεπε οι δημοσιογράφοι να στέκονται και στην απόδοση και να μη μένουν μόνο στα αποτελέσματα», σημείωσε ο Βιντσέντζο Μοντέλα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: