Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Αντιτίθεται στο ροτέισον ο Φαν Πέρσι!

Την επιθυμία του να αγωνίζεται σε όλα τα παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, τονίζοντας πως το «ροτέισον» δεν του αρέσει καθόλου.

Αντιτίθεται στο ροτέισον ο Φαν Πέρσι
Από τους περισσότερους θεωρήθηκε η μεταγραφή του καλοκαιριού στην Αγγλία. Η μέχρι τώρα απόδοσή του δείχνει να δικαιώνει όσους ισχυρίζονται κάτι τέτοιο. Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι αποτελεί το μεγάλο επιθετικό όπλο της ομάδας του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος προτίθεται να τον αφήσει στον πάγκο στο ερχόμενο παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στη Ρέντινγκ. Κάτι που, όμως, δεν αρέσει στον Ολλανδό, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του.

«Κάθε παιχνίδι που παίζεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα σημαντικό γεγονός. Υπάρχουν κάποια ματς, όπως αυτά με τη Σίτι και τη Λίβερπουλ, ή αυτό με τη Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι… μεγάλοι αγώνες. Αλλά ακόμα και όταν αντιμετωπίζω τις λεγόμενες μικρές ομάδες, νιώθω πως πρόκειται για σπουδαίες αναμετρήσεις. Εξάλλου, αυτά τα ματς δίνουν βαθμούς και οδηγούν την ομάδα μας προς το στόχο της. Για αυτό θέλω να παίζω σε όλα τα παιχνίδια. Ανεξάρτητα με τον αντίπαλό μας, εγώ θέλω να αγωνίζομαι», τόνισε ο Φαν Πέρσι.

Όταν του επισημάνθηκε πως η ξεκούραση είναι απαραίτητη, ειδικά όσο πλησιάζει το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ο Φαν Πέρσι έδειξε να έχει τη δική του άποψη. «Έχω συνηθίσει να αγωνίζομαι κάθε τρεις μέρες. Με τον τρόπο αυτό παραμένω σε καλό ρυθμό. Αν για κάποιο λόγο δεν παίξουμε για μία εβδομάδα, προπονούμαι σκληρά για να κρατήσω την κατάστασή μου σε υψηλά επίπεδα. Θέλω να παίζω συνέχεια. Δεν με κουράζει, αντίθετα με ικανοποιεί. Για αυτό θα ήθελα να παίξω κόντρα στη Ρέντινγκ. Ανεξάρτητα από αυτό που θα αποφασίσει ο προπονητής μου, εγώ είμαι έτοιμος να αγωνιστώ κανονικά», είπε με έμφαση ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: