Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

«Κουράστηκα με Λεβαντόφσκι»

Εκνευρισμένος με τις φήμες που θέλουν τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να μεταγράφεται στη Μπάγερν Μονάχου, δήλωσε πως είναι ο Γενικός Διευθυντής της Ντόρτμουντ, Χανς Γιοακίμ Βάτσκε.

«Κουράστηκα με Λεβαντόφσκι»
Είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους επιθετικούς της Μπουντεσλίγκα και ένας από τους πρωταγωνιστές της εξαιρετικής πορείας της Μπορούσια Ντόρτμουντ τα τελευταία χρόνια. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με τα δικά του γκολ έχει καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα του σε δύο διαδοχικές κατακτήσεις του πρωταθλήματος, αποδεικνύοντας πως είναι ένας παίκτης χρήσιμος σε κάθε μεγάλη ομάδα. Όπως είναι η Μπάγερν Μονάχου, η οποία φέρεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Γερμανικού Τύπου.

Αυτά τα δημοσιεύματα, όμως, έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στους ανθρώπους της Ντόρτμουντ, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή του συλλόγου, Χανς Γιοακίμ Βάτσκε, στο συνδρομητικό «Sky». «Η κατάσταση με τον Ρόμπερτ έχει αρχίσει να με εκνευρίζει. Τα σενάρια είναι δύο. Ή η Μπάγερν δεν ενδιαφέρεται για τον παίκτη και όλα όσα γράφονται είναι αποκυήματα της φαντασίας των δημοσιογράφων, ή ενδιαφέρεται πραγματικά και θέλει να τον αποκτήσει. Αν ισχύει το πρώτο, δεν υπάρχει θέμα συζήτησης. Αν, όμως, ισχύει το δεύτερο, οι άνθρωποι της Μπάγερν θα έπρεπε να απευθυνθούν πρώτα σε εμάς και έπειτα στον παίκτη. Ο Ρόμπερτ δεσμεύεται με συμβόλαιο, συνεπώς οι Βαυαροί πρέπει να έρθουν σε συμφωνία με τη Ντόρτμουντ αν θέλουν να προσεγγίσουν τον παίκτη. Απλά είναι τα πράγματα», είπε με έντονο ύφος ο Βάτσκε.

Το συμβόλαιο, ωστόσο, του Λεβαντόφσκι δεν ανανεώνεται. «Έγιναν κάποιες προσπάθειες και, αν μέχρι τώρα δεν έχουμε φτάσει σε συμφωνία, αυτό σημαίνει πως οι πιθανότητες να ανανεώσει με τη Ντόρτμουντ είναι μικρές. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως ο παίκτης δεν θα παραμείνει και την επόμενη περίοδο σε εμάς, ούτε πως οι άλλες ομάδες μπορούν να συνομιλούν με τον ποδοσφαιριστή. Από όσο γνωρίζω, η Μπάγερν είναι ένας σωστός και ηθικός σύλλογος, συνεπώς περιμένω να μας πλησιάσουν αν θέλουν τον παίκτη. Από εμάς εξαρτάται αν θα παραχωρηθεί ο Ρόμπερτ. Αν ικανοποιηθούμε οικονομικά, μπορεί να γίνει», τόνισε ο Χανς Γιοακίμ Βάτσκε, αφήνοντας να εννοηθεί πως περιμένει προσφορά από τους Βαυαρούς.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: