Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Στήριξη σε Βενγκέρ με μεταγραφικό μποναμά!

Ένα μεγάλο μπάτζετ για μεταγραφές ετοιμάζεται να διαθέσει η διοίκηση της Άρσεναλ στον Αρσέν Βενγκέρ, αλλά το μέλλον του είναι αβέβαιο μετά το 2014, όταν και λήγει το συμβόλαιό του.

Στήριξη σε Βενγκέρ με μεταγραφικό μποναμά
Το πρόσωπο του Αρσέν Βενγκέρ βρίσκεται για ακόμη μια φορά στο προσκήνιο, με τον τεχνικό της Άρσεναλ να εμφανίζεται έτοιμος να πάρει «δώρο» από τη διοίκηση της Άρσεναλ περισσότερα από 70 εκατομμύρια λίρες για μεταγραφές, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Γάλλος προπονητής έγινε και πάλι αποδέκτης αρνητικών σχολίων, μετά την ήττα και τον αποκλεισμό της Άρσεναλ από την Μπλάκμπερν για το Κύπελλο Αγγλίας.

Ωστόσο, ο Βενγκέρ φαίνεται πως απολαμβάνει ακόμη την στήριξη της διοίκησης, η οποία σκοπεύει να διαθέσει περισσότερα από 70 εκατ. λίρες σε μεταγραφές.

Στο Λονδίνο φαίνεται να έχουν αποφασίσει πως ο σύλλογος χρειάζεται ενίσχυση με τρεις ή τέσσερις παίκτες παγκόσμιας κλάσης και, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Βενγκέρ θα μπορέσει να κινηθεί χωρίς …δισταγμούς το καλοκαίρι για την απόκτησή τους. Όσον αφορά τις θέσεις που θα γίνει η ενίσχυση της Άρσεναλ, ο αντικαταστάτης του Μπακαρί Σανιά είναι σε πρώτη προτεραιότητα, ενώ και η θέση του βασικού τερματοφύλακα ενδέχεται να καλυφθεί από κάποιον άλλο, ανάλογα με τις εμφανίσεις που θα κάνει ο Βόιστσιεχ Σέζνι ως το τέλος της σεζόν. Πάντα στα υπόψη και η μεταγραφή σέντερ φορ.

Ωστόσο, δεν είναι όλα ρόδινα για τον Αλσατό τεχνικό.

Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της επόμενης σεζόν και καμία συζήτηση για την ανανέωσή του δεν πρόκειται να γίνει μέχρι το τέλος του 2013. Πολλά θα εξαρτηθούν από του πως θα αρχίσει η επόμενη σεζόν για τους «κανονιέρηδες», αλλά και από το πώς θα έχουν διαμορφωθεί οι σχέσεις του Βενγκέρ με τους οπαδούς της ομάδας.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: