Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

«Με έναν τέτοιο Αγουέρο όλα γίνονται»

Στον Σέρχιο Αγουέρο εναποθέτει τις ελπίδες του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι.

«Με έναν τέτοιο Αγουέρο όλα γίνονται»
Η επιβλητική νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με 4-0 επί της Λιντς για το Κύπελλο Αγγλίας, σε συνδυασμό με την καλή εμφάνιση της ομάδας, αναπτέρωσε τις ελπίδες του Ρομπέρτο Μαντσίνι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν και οι δύο διοργανώσεις είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, ο Ιταλός τεχνικός θεωρεί πως με έναν Σέρχιο Αγουέρο όπως αυτόν που… απόλαυσε το απόγευμα της Κυριακής, οι ελπίδες της ομάδας του δεν έχουν χαθεί.

«Αν ο Αγουέρο συνεχίσει να παίζει και να σκοράρει όπως έκανε στο παιχνίδι με την Λιντς, τότε το πρωτάθλημα δεν αποκλείεται να αποκτήσει ξανά ενδιαφέρον. Αν ο Αργεντινός καταφέρει να σημειώσει ένα… κάρο γκολ, τότε μπορούμε να πλησιάσουμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Για μένα το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Όχι ακόμα, τουλάχιστον», δήλωσε με αισιοδοξία ο Μαντσίνι.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τη Λιντς, ο Ιταλός έδειξε πως υπολόγιζε πολύ την αντίπαλό του. «Ο θεσμός του Κυπέλλου Αγγλίας χαρακτηρίζεται από τις εκπλήξεις. Πολλές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ αποκλείονται από μικρότερης δυναμικότητας αντιπάλους, κάτι που σημαίνει πως απαιτείται απόλυτη προσοχή και αυτοσυγκέντρωση για να καταφέρεις να περάσεις στην επόμενη φάση. Με τη Λιντς είδα αυτά που ζητούσα. Πετύχαμε δύο γκολ στα πρώτα 20 λεπτά και αυτό απλοποίησε την αποστολή μας. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό το ρυθμό. Αν το καταφέρουμε, όλα μπορούμε να τα πετύχουμε. Ακόμα και να πλησιάσουμε τη Γιουνάιτεντ», τόνισε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: