Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

«Το γήπεδο φταίει για την ισοπαλία»

Η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του Σαν Πάολο ευθύνεται για την απώλεια βαθμών της Νάπολι στο ματς με τη Σαμπντόρια, σύμφωνα με τον Πάολο Καναβάρο.

«Το γήπεδο φταίει για την ισοπαλία»
Γνώριζε πως η Γιουβέντους είχε ηττηθεί από τη Ρόμα με 1-0, συνεπώς με νίκη επί της Σαμπντόρια θα πλησίαζε στους 2 βαθμούς. Η ευκαιρία που της παρουσιαζόταν ήταν πολύ μεγάλη, αλλά η Νάπολι δεν κατάφερε να την εκμεταλλευτεί, μένοντας στην ισοπαλία 0-0 με την ομάδα της Γένοβας. Πολλοί επικαλέστηκαν την ατυχία, αφού στο τέλος του αγώνα ο Μάρεκ Χάμσικ σημάδεψε το δοκάρι, σε μια φάση που θα μπορούσε να δώσει το «τρίποντο» στην ομάδα του Βάλτερ Ματζάρι. Ο αρχηγός των «παρτενοπέι», πάντως, Πάολο Καναβάρο, θεωρεί πως αλλού πρέπει να αναζητηθούν οι ευθύνες.

«Με τόσο κακό αγωνιστικό χώρο, είναι θαύμα που έχουμε συγκεντρώσει τόσους βαθμούς και βρισκόμαστε ακόμα μέσα στη μάχη του πρωταθλήματος. Το γήπεδο είναι απαράδεκτο. Είναι γεμάτο λακκούβες και δεν γίνεται να παιχτεί ποδόσφαιρο. Ο κυριότερος λόγος για τον οποίον δεν καταφέραμε να κάμψουμε την αντίσταση της Σαμπντόρια, είναι το άσχημο τερέν», σημείωσε ο αρχηγός της Νάπολι.

Όταν του επισημάνθηκε πως στο ίδιο γήπεδο έπαιζε και η Σαμπντόρια, ο Καναβάρο απάντησε άμεσα. «Ο κακός αγωνιστικός χώρος ευνοεί τις ομάδες που παίζουν κλειστά και προτεραιότητά τους είναι να καταστρέφουν το παιχνίδι του αντιπάλου. Εμείς θέλαμε να δημιουργήσουμε φάσεις, αλλά δεν μας το επέτρεψε το γήπεδο. Θεωρώ πως εμείς βγήκαμε χαμένοι από την κατάσταση και όχι η Σαμπντόρια», τόνισε ο Πάολο Καναβάρο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: