Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Τελική ευθεία με 140 εμπλεκόμενους!!

Σε 140 (από 83) έχουν αυξηθεί οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο των ελληνικών στημένων αγώνων. Το Πάσχα ολοκληρώνονται οι απολογίες, τον Ιούνιο κλείνει η ανάκριση.

Τελική ευθεία με 140 εμπλεκόμενους!
Στην τελική ευθεία έχει μπει το ανακριτικό έργο της υπόθεσης των ελληνικών στημένων αγώνων που συγκλόνισε την ελληνική αθλητική επικαιρότητα το καλοκαίρι του 2011. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ, οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση έχουν φτάσει πλέον τους 140, από τους 83 στους οποίους είχε αρχικά ασκηθεί ποινική δίωξη!

Όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα, ο ειδικός εφέτης ανακριτής, Γιώργος Καλόφωνος (με τη συνδρομή του εισαγγελέα, κ. Αυγέρη), αναμένεται να έχει ολοκληρώσει τις απολογίες των κατηγορουμένων μέχρι το Πάσχα, ενώ έως το τέλος του Ιουνίου η διαδικασία θα έχει περατωθεί και θα γίνει γνωστό πόσοι και ποιοι θα παραπεμφθούν σε δίκη.

Εξάλλου, στην ίδια εκπομπή, αποκαλύφθηκε ότι υπάρχει ένορκη κατάθεση προστατευόμενου μάρτυρα, που έχει καταθέσει πως έχουν στηθεί (με έγγραφη συμφωνία) παιχνίδια ανάμεσα στον Εθνικό Αστέρα και τον Διαγόρα το 2009 και το 2010, εμπλέκοντας τους προέδρους των ομάδων, τους προπονητές και άλλους. Ο ένας εκ των προέδρων και ο τερματοφύλακας της μιας εκ των δύο ομάδων, παρενέβησαν στην εκπομπή και διέψευσαν τον μάρτυρα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: