Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Οδεύει προς Άρσεναλ ο Αμορεμπιέτα!

Την επιθυμία του Φερνάντο Αμορεμπιέτα να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ αποκάλυψε ο μάνατζέρ του παίκτη, Ζιν Καρβαχάλ, με δηλώσεις του σε ρωσική εφημερίδα.

Οδεύει προς Άρσεναλ ο Αμορεμπιέτα
Κατά τη διάρκεια της περσινής, εκπληκτικής χρονιάς της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν ήταν ο Φερνάντο Αμορεμπιέτα. Ο Βενεζουελάνος ακραίος αμυντικός έδειξε σπουδαία στοιχεία και μπήκε στο… μάτι πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων, οι οποίοι προσέγγισαν τον μάνατζερ του παίκτη, ώστε να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν συντομότερο την απόκτησή του.

Το συμβόλαιο του παίκτη με τους Βάσκους λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και όλα δείχνουν πως δεν πρόκειται να ανανεωθεί. Ήδη στον μάνατζερ του Αμορεμπιέτα, Ζιν Καρβαχάλ, έφτασε πρόταση από την Ανζί, η οποία, όμως, απορρίφθηκε. Τους λόγους της απόρριψης αυτής, εξήγησε με συνέντευξή του στη ρωσική εφημερίδα «Izvestia» ο ίδιος ο Καρβαχάλ.

«Είναι γεγονός πως ήρθα σε επαφή με τους ανθρώπους της Ανζί. Η Ρωσική ομάδα κατέθεσε μια πρόταση πολύ συμφέρουσα, αλλά πρόθεση του παίκτη είναι να αγωνιστεί στην Αγγλία και όχι στη Ρωσία, οπότε η πρόταση αυτή απορρίφθηκε. Βρίσκομαι σε συζητήσεις με την Άρσεναλ και, αν και είναι νωρίς για να ανακοινώσω κάτι, όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι ο παίκτης θα συμφωνήσει με το σύλλογο του Λονδίνου», αποκάλυψε ο μάνατζερ του Αμορεμπιέτα.

Αυτό, λοιπόν, σημαίνει πως η καριέρα του στο Μπιλμπάο οδεύει προς το τέλος της. «Δεν έχουμε πρόβλημα με την Αθλέτικ, αλλά ο πελάτης μου θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ένα άλλο πρωτάθλημα. Χρωστάμε πολλά στην ομάδα του Μπιλμπάο, αλλά δεν πρόκειται να επεκτείνουμε το συμβόλαιο συνεργασίας μας μαζί της», τόνισε ο Ζιν Καρβαχάλ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: