Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Ράμος: «Πρέπει να είμαστε ενωμένοι»

Δεν πρέπει οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης να σταθούν στην χθεσινή του αποβολή, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σέρχιο Ράμος μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Ράγιο Βαγεκάνο.

Ράμος: «Πρέπει να είμαστε ενωμένοι»

Ο διεθνής αμυντικός κατάφερε να σκοράρει και να αποβληθεί στη χθεσινή αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Μπερναμπέου» και αρκετοί έσπευσαν να ασκήσουν κριτική για τη δική του εμφάνιση.

Ωστόσο, ο 27χρονος παίκτης τόνισε ότι άπαντες στη «βασίλισσα» πρέπει να είναι ενωμένοι, αφού υπάρχουν δύσκολοι αγώνες στη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας.

«Το στιλ και η αγωγή μου δεν είναι αντικείμενο συζήτησης από κανέναν. Ο καθένας είναι ελεύθερος να μιλήσει, τόσο ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές. Τώρα πρέπει να είμαστε ενωμένοι», ήταν το πρώτο σχόλιο του Ράμος.

Στη συνέχεια, ο εκ των αρχηγών των «μερένχες» ανέφερε: «Είναι πολύ εύκολο να κυνηγήσεις τον Σέρχιο Ράμος. Ωστόσο, το ισπανικό ποδόσφαιρο αξίζει καλύτερη διαιτησία. Πρέπει να προσέξουμε κάποιους ανθρώπους».

Καταλήγοντας, ο διεθνής μπακ τόνισε: «Δεν μπορείς να αφήνεις μια ομάδα έτσι με δέκα παίκτες. Είναι προκατειλημμένοι μαζί μας. Οι διαιτησίες τους είναι καλύτερες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και τα Μουντιάλ. Σφυρίζουν καλύτερα σε αυτές τις διοργανώσεις (σε σχέση με το ισπανικό πρωτάθλημα)».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: