Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Πληθαίνουν οι μνηστήρες για Λάουντρουπ!

Το ενδιαφέρον σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων έχει κινήσει ο Μίκαελ Λάουντρουπ με τη δουλειά που έχει κάνει στη Σουόνσι. Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης δείχνουν να ενδιαφέρονται για τον Δανό τεχνικό.

Πληθαίνουν οι μνηστήρες για Λάουντρουπ
Κάνει μια εξαιρετική χρονιά, η οποία δεν μπορεί να επισκιαστεί από το τελευταίο, ανεπιτυχές αποτέλεσμα. Η Σουόνσι, παρά την ήττα που υπέστη από τη Λίβερπουλ με 5-0, είναι μια ομάδα που έχει εντυπωσιάσει, τόσο με τις εμφανίσεις της, όσο και με τα αποτελέσματά της. Σημαντικό ρόλο στην πολύ καλή πορεία των Ουαλών παίζει ο προπονητής τους, Μίκαελ Λάουντρουπ, ο οποίος φέρεται να έχει, ήδη, κινήσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα Αγγλικών εφημερίδων, οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι έχουν στα υπόψη τους τον Δανό τεχνικό. Η μεν Σίτι ενδέχεται να χρειαστεί να ψάξει για νέο προπονητή το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς η φετινή πορεία της ομάδας δεν ικανοποιεί τους ιδιοκτήτες της και σημαντικές ευθύνες επιρρίπτονται στον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Αν ο Ιταλός απομακρυνθεί από τον πάγκο των «Σίτιζενς», τότε ο Λάουντρουπ μοιάζει ο ιδανικός να τον αντικαταστήσει.

Ωστόσο, η Σίτι αναμένεται να έχει σοβαρό ανταγωνισμό, αφού και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βάλει στο στόχαστρο τον Δανό προπονητή. Το μέλλον του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της «Βασίλισσας» μοιάζει προδιαγεγραμμένο, καθώς οι φήμες που θέλουν τον Πορτογάλο να απομακρύνεται από το Μπερναμπέου γίνονται ολοένα και περισσότερες. Ο Λάουντρουπ δείχνει να πληροί τις προϋποθέσεις ώστε να καθίσει στον πάγκο της Ρεάλ και, μάλιστα, σε ένα γνώριμο για αυτόν περιβάλλον.

Το μόνο βέβαιο είναι πως, αν η Σουόνσι συνεχίσει την εξαιρετική πορεία της, οι… μνηστήρες του Μίκαελ Λάουντρουπ θα γίνουν περισσότεροι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: