Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Σκληρός ο Αντσελότι με Μενές!

Θέμα με τον Ζερεμί Μενές έχει προκύψει στην Παρί Σεν Ζερμέν, από τη στιγμή που ο Γάλλος διεθνής έχασε τη θέση του στη βασική ενδεκάδα.

Σκληρός ο Αντσελότι με Μενές
Αποτελεί ένα από τα όπλα του Κάρλο Αντσελότι, αφού όλοι αναγνωρίζουν το ταλέντο του. Οι τελευταίες, ωστόσο, εμφανίσεις του έχουν προκαλέσει, όχι μόνο προβληματισμό, αλλά και την οργή του Ιταλού προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο λόγος για τον Ζερεμί Μενές, ο οποίος είναι δυσαρεστημένος από τον παραγκωνισμό του και δεν χάνει ευκαιρία να το δείχνει.

Ο Αντσελότι, προσπαθώντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, προχώρησε σε μια δήλωση που θα συζητηθεί. «Ο Μενές στο πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου ήταν καθοριστικός, αφού πέτυχε σημαντικά γκολ και βοήθησε την ομάδα σε παιχνίδια που έμοιαζαν δύσκολα. Αλλά πρέπει να καταλάβει πως υπάρχει έντονος συναγωνισμός στην ομάδα και κανείς δεν έχει εξασφαλισμένη θέση στην ενδεκάδα. Αν προτιμώ τον Λούκας Μόουρα από εκείνον, σημαίνει πως ο Βραζιλιάνος μου δείχνει περισσότερα πράγματα και τον εμπιστεύομαι πιο πολύ. Δεν μου αρέσει η συμπεριφορά του Μενές, ο οποίος δείχνει ενοχλημένος από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Θα έπρεπε να δουλέψει πιο σκληρά για να ξαναπάρει φανέλα βασικού», είπε σε έντονο ύφος ο Ιταλός τεχνικός.

Αν ο Μενές συνεχίσει να δείχνει τη δυσαρέσκειά του, ο Αντσελότι έχει έτοιμη τη λύση. «Αν δεν είναι ικανοποιημένος από αυτό που βιώνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, μπορεί να ζητήσει μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι. Κανείς δεν μένει στην ομάδα παρά τη θέλησή του. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν τον εκτιμώ ως ποδοσφαιριστή. Για μένα παραμένει σπουδαίος παίκτης, αλλά πρέπει να το δείχνει συνεχώς», είπε χαρακτηριστικά ο Κάρλο Αντσελότι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: