Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Ζήτησε το Παμπελοποννησιακό!

Η… κόντρα της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής με την ΠΑΕ καλά κρατεί και πλέον η ομάδα μετά την… έξωση από την Αγυιά, ζήτησε να χρησιμοποιεί το Παμπελοποννησιακό ως έδρα.

Ζήτησε το Παμπελοποννησιακό
Η Παναχαϊκή μετά την έξωση που της έκανε ο Ερασιτέχνης έχει μείνει «άστεγη», με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της ΠΑΕ να αποστείλουν επιστολή προς τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας, με αίτημα να χρησιμοποιεί η ομάδα ως έδρα το Παμπελοποννησιακό.

Στην εν λόγω επιστολή ο πρόεδρος του συλλόγου, Χρήστος Λούβαρης, χαρακτήρισε απαράδεκτη τη συμπεριφορά της Ερασιτεχνικής να ανακαλέσει την παραχώρηση του γηπέδου της Αγυιάς, καθώς θέλει να μεταβιβάσει τις μετοχές της σε Ρώσο επενδυτή.

Επιπλέον αναφέρεται ότι σε περίπτωση που το αίτημα γίνει αποδεκτό, τότε η ΠΑΕ θα φροντίσει για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα και τη συντήρηση του γηπέδου.

Αναλυτικά η επιστολή της ΠΑΕ:

«ΠΡΟΣ:

Δήμο Πατρέων Δήμαρχο Πατρέων κ. Γιάννη Δημαρά, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Πατρών, Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Πατρών.

Κοινοποίηση: -Βοηθό Δημάρχου κ. Κωστόπουλο,

-Ιδιαιτέρα γραμματέα Δημάρχου, κ. Φάκου

Κύριε Δήμαρχε, κ. αναπληρωτή Δήμαρχε και μέλη του διοικητικού συμβουλίου, Η ΠΑΕ Παναχαϊκή κατόπιν συμφωνίας που υπογράφτηκε τον Οκτώβριο του 2012, χρησιμοποιούσε το γήπεδο Κώστας Δαβουρλής στην Αγυιά. Η συμφωνία που είχαμε είναι να καταβάλουμε το ποσό των 3.000 ευρώ τόσο για την χρήση του γηπέδου στα επίσημα παιχνίδια μας όσο και για τις προπονήσεις της ομάδας μας. Συμφωνήσαμε επίσης να καταβάλουμε 2.000 ευρώ το μήνα έναντι παλαιών οφειλών. Ενώ όμως εμείς είμαστε απόλυτα συνεπείς σε αυτή την συμφωνία (αντί, μάλιστα, να καταβάλουμε το ποσό των 20.000 ευρώ, αφού έχουμε χρησιμοποιήσει το γήπεδο για 4 μήνες, έχουμε καταβάλλει περίπου 30.000 ευρώ), η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή, παρά το ότι γνωρίζει πως τα καθαρά έσοδά μας από τη χρήση του συγκεκριμένου γηπέδου δεν έχουν υπερβεί τις 10.000 ευρώ και την διαφορά την έχει καλύψει η ιδιοκτησία της ΠΑΕ, προέβη σε μια απαράδεκτη συμπεριφορά και αφαίρεσε από τα λιγοστά μας έσοδα από την διοργανώτρια αρχή, με αναγκαστική κατάσχεση, το ποσό των 3.000 ευρώ το οποίο προοριζόταν για την εξόφληση εξόδων χειρουργικής επεμβάσεως στην οποία υπεβλήθη ο ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Γεωργίου.

Επειδή εκτός της ως άνω απαράδεκτης συμπεριφοράς, η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή με σκοπό να πιέσει την ιδιοκτησία να μεταβιβάσει τις μετοχές της σε άγνωστο Ρώσο επενδυτή ανακάλεσε την παραχώρηση του γηπέδου και έτσι ο επόμενος ποδοσφαιρικός αγώνας της ομάδας μας με την ΑΕΛ Καλλονής θα διεξαχθεί είτε στον Πύργο είτε στην Κόρινθο, και επειδή το μοναδικό γήπεδο στην περιοχή των Πατρών το οποίο πληροί απόλυτα της προϋποθέσεις της ΕΠΟ ώστε να διεξάγονται αγώνες Football League και Super League είναι το Παμπελοποννησιακό Στάδιο

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ

να μας επιτραπεί η χρήση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, αφού με δαπάνες μας θα επισκευάσουμε τον χλοοτάπητα του κεντρικού Σταδίου και θα αναλάβουμε τα έξοδα συντήρησής του. Και αφού με δαπάνες μας θα ανακατασκευάσουμε και τον χλοοτάπητα του βοηθητικού Σταδίου, αιτούμεθα να κάνουμε στο Στάδιο τους αγώνες και τις προπονήσεις μας, καταβάλλοντας πριν από κάθε αγώνα το ποσό των 1.500 ευρώ και καλύπτοντας επιπλέον με δικές μας δαπάνες την αποζημίωση για ΔΕΗ και ΔΕΥΑΠ που απαιτούνται για όλη την ως άνω χρήση. Διά της παρούσης δεσμευόμαστε ότι πριν την έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος θα υπογράψουμε τη σύμβαση την οποία έχει εγκρίνει ομόφωνα το Δ.Σ. του Δήμου Πατρέων και θα εκδώσουμε την εγγυητική επιστολή που μας έχει ζητηθεί, αλλά θα μπούμε και σε ρύθμιση οποιασδήποτε άλλης οφειλής μας προς εσάς.

Για την ΠΑΕ Παναχαϊκή

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Χρήστος Λούβαρης
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: