Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Παραιτήθηκε ο Ντι Κάνιο!!

Αποχώρησε από τον πάγκο της Σουίντον ο Πάολο Ντι Κάνιο αφήνοντας αιχμές για αθέτηση υποσχέσεων της διοίκησης απέναντί του.

Παραιτήθηκε ο Ντι Κάνιο!
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σουίντον αποτελεί ο Πάολο Ντι Κάνιο! Με επίσημη δήλωσή του, ανακοίνωσε το τέλος της θητείας του στον σύλλογο, αποκαλύπτοντας πως είχε υποβάλει την παραίτησή του από τις 12 του μηνός, περίμενε μήπως και αλλάξει χέρια ο σύλλογος, αλλά τελικά αποχώρησε...

Ο Ιταλός προπονητής, τον τελευταίο καιρό είχε έρθει σε ρήξη με τους ανθρώπους της ομάδας, κυρίως λόγω της πώλησης του Ματ Ρίτσι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, χωρίς να ληφθεί η έγκρισή του.

Περίμενε την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον σύλλογο, έχοντας συμφωνήσει με τους υποψήφιους αγοραστές ώστε να συνεχίσει να κρατάει το «τιμόνι», όμως, η έγκριση για την πώληση της Σουίντον, δεν εξασφαλίστηκε.

Διαβάστε την τοποθέτηση του Πάολο Ντι Κάνιο και θα καταλάβετε…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αποχώρησής του από τη Σουίντον:

«Με μεγάλη μου λύπη, έχω να σας κάνω την παρακάτω ανακοίνωση: Την προηγούμενη Τρίτη, στις 12 του μηνός, υπέβαλα επίσημα την παραίτησή μου από την τεχνική ηγεσία της Σουίντον. Σε προηγούμενη συνέντευξη Τύπου που είχα παραχωρήσει, είχα αναφέρει ότι σκέφτομαι πολύ σοβαρά να παραιτηθώ, μετά και την πώληση του Ματ Ρίτσι, για την οποία δεν με ρώτησε κανείς.

Όπως είχα αναφέρει πολλάκις, υπήρξαν υποσχέσεις που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ από τη διοίκηση. Παρά τα προβλήματα που παρουσιάζονταν, εγώ συνέχιζα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και να καθοδηγώ τη Σουίντον από την άκρη του πάγκο. Πέρυσι ανεβήκαμε στη LeagueOne κατακτώντας το πρωτάθλημα και τη φετινή χρονιά θέσαμε υποψηφιότητα για άνοδο στην Τσάμπιονσιπ.

Όταν υπέβαλα την παραίτησή μου, δεν ήθελα να τη δημοσιοποιήσω, ούτε να αποχωρήσω άμεσα. Δεν ήθελα να διαταράξω τις διαπραγματεύσεις της διοίκησης με τους ενδιαφερόμενους αγοραστές του συλλόγου. Ήθελα να ακούσω το πλάνο που θα μου παρουσίαζαν τα νέα αφεντικά.

Έπειτα από συζητήσεις που έγιναν, οι εκπρόσωποί μου είχαν έτοιμη πρόταση, που θα με έβρισκε στον πάγκο της ομάδας τουλάχιστον μέχρι το φινάλε της σεζόν, ίσως και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Οι νέοι ιδιοκτήτες εμφανίστηκαν πολύ χαρούμενοι και δέχτηκαν να παραμείνω με αυτούς τους όρους που είχε προτείνει η πλευρά μου, αφού άφηνα σε δεύτερη μοίρα τις υποχρεώσεις της ομάδας προς το πρόσωπό μου, έχοντας στόχο το συμφέρον της Σουίντον.

Αποφασίσαμε να συνεχίσω στο πόστο μου και η ημερομηνία της έγκρισης της αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος είχε οριστεί για τα ξημερώματα της Δευτέρας, 18 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, η έγκριση αυτή δεν ήρθε ποτέ και μέχρι στιγμής δεν έχω καμία επικοινωνία με τους νέους ιδιοκτήτες. Αυτό, σημαίνει ότι η συμφωνία που συνάψαμε δεν ισχύει και η παραίτησή μου παίρνει επίσημη μορφή.

Ήθελα να τα πω όλα αυτά, παρά να ευχαριστήσω όλους με όσους συνεργάστηκα όσο καιρό βρέθηκα στη Σουίντον. Όλοι, από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο, ήταν άψογοι επαγγελματίες. Ευχαριστώ επίσης και τους οπαδούς της ομάδας για την εκπληκτική στήριξη που μας πρόσφεραν και εύχομαι να συνεχίσουν να προσφέρουν στον σύλλογο.

Εύχομαι ό,τι καλύτερο στους φίλους της Σουίντον, τους παίκτες και το τεχνικό τιμ για το μέλλον».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: