Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Μάρκοβιτς: «Δεν φάνηκε κούραση στον Ολυμπιακό»

Κάθε άλλο παρά κουρασμένος ήταν ο Ολυμπιακός στη νίκη (91-81) επί του ΚΑΟΔ, όπως δήλωσε ο Νέναντ Μάρκοβιτς.

Μάρκοβιτς: «Δεν φάνηκε κούραση στον Ολυμπιακό»
Ανεπηρέαστος από τον τελικό Κυπέλλου και το δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Χίμκι ήταν ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα είπε ο Νέναντ Μάρκοβιτς μετά την ήττα (91-81) του ΚΑΟΔ. Ωστόσο, ο προπονητής των Δραμινών εξέφρασε την ικανοποίησή του τόσο για την εικόνα των παικτών του απέναντι στους «ερυθρόλευκους», όσο και για τη δουλειά που κάνουν από την ημέρα που ανέλαβε εκείνος την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νέναντ Μάρκοβιτς:

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δύσκολη ομάδα με εξαιρετικό ρόστερ. Θεωρούσαμε πριν από το παιχνίδι ότι ο τελικός του Κυπέλλου, το δύσκολο ταξίδι στη Ρωσία θα είχε φέρει κούραση στον Ολυμπιακό αλλά αυτό δεν φάνηκε, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο που η άμυνά τους μας πίεσε πολύ. Επιπρόσθετα στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλή άμυνα, βιαζόμασταν και δώσαμε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να σκοράρει 50 πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, βελτιώσαμε την άμυνα, γυρίσαμε περισσότερο την μπάλα, φτάσαμε κάποιες φορές κοντά, αλλά ο Ολυμπιακός έδειξε υπομονή και εμπειρία. Γενικότερα είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα. Προσπαθούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, να αλλάξουμε τη ψυχολογία, αλλά αυτό θέλει χρόνο και δεν είναι εύκολο να γίνουν σε δέκα μέρες. Τα παιδιά όμως δουλεύουν σκληρά και είμαι πολύ ευχαριστημένος απ’ αυτό».

Από τη μεριά των παικτών, ο Κέβιν Πάλμερ είπε: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε εξαιρετικά, αλλά νομίζω ότι κι εμείς βελτιωθήκαμε σήμερα. Έχουμε ακόμα πράγματα να διορθώσουμε για να βελτιωθούμε ως ομάδα και να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Ίκαρο. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν σήμερα, μου έδωσαν την μπάλα εκεί που μπορούσα να σκοράρω και τους φιλάθλους μας για την υποστήριξη. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό και στα επόμενα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: