Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Μπαρτζώκας: «Ελπίζω να… εκτονώθηκε ο κόσμος»

Απογοητευμένος με τη συμπεριφορά του κόσμου στο «Δ. Κραχτίδης» ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη (91-81) του Ολυμπιακού επί του ΚΑΟΔ.

Μπαρτζώκας: «Ελπίζω να… εκτονώθηκε ο κόσμος»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε πως ο Ολυμπιακός έπαιξε όσο χρειάστηκε για να νικήσει (91-81) τον ΚΑΟΔ, ωστόσο ο κόουτς των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας στη συνέχεια εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις βρισιές του κόσμου στο κλειστό της Δράμας με αποδέκτες τους παίκτες του…

«Δεν πιστεύαμε ότι το ματς θα ήταν εύκολο γιατί η Δράμα και καλή ομάδα αλλά και η αλλαγή προπονητή πάντα βοηθά μια ομάδα. Ο κύριος Μάρκοβιτς δουλεύει πολύ καλά. Η Δράμα είναι μια ομάδα play offs. Εμείς είχαμε μια μέρα να προετοιμάσουμε το παιχνίδι. Παίξαμε τόσο όσο για να κερδίσουμε. Ήμασταν αργοί στην άμυνα και στις περιστροφές, αλλά στο τέλος κερδίσαμε. Ελπίζουμε ο κόσμος να χάρηκε το παιχνίδι και να εκτονώθηκε κι από το θέαμα που είδε κι από τις βρισιές που έριξε. Καταλαβαίνω ότι είμαστε επαγγελματίες και είμαστε αναγκασμένοι να ακούμε κι αυτά τα πράγματα, αλλά κάποιες φορές τα όρια ξεπερνιούνται», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Από την πλευρά του, ο Πέρο Άντιτς τόνισε: «Θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα μου για τη νίκη αλλά και τον ΚΑΟΔ για το εξαιρετικό του παιχνίδι. Εμείς ήμασταν λίγο κουρασμένοι από τα ταξίδια και ίσως λίγο να χαλαρώσαμε, αλλά στο τέλος κερδίσαμε και είμαστε χαρούμενοι που το καταφέραμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: