Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

«Θα μας δυσκολέψει η Μίλαν»

Η Μπαρτσελόνα δεν θα έχει εύκολη αποστολή στο Μιλάνο κόντρα στη Μίλαν, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σέρτζιο Μπουσκέτς μετά το τέλος του αγώνα με τη Γρανάδα για το πρωτάθλημα Ισπανίας.

«Θα μας δυσκολέψει η Μίλαν»
Φαίνεται πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας είναι θέμα χρόνου, αφού η διαφορά που έχει από τους διώκτες της είναι… χαώδης. Στο Κύπελλο Ισπανίας έχει πάρει ελαφρύ προβάδισμα από τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά την ισοπαλία του Μπερναμπέου. Ο μεγάλος στόχος, όμως, της Μπαρτσελόνα, το Τσάμπιονς Λιγκ, «περνάει» από το Μιλάνο, όπου η ομάδα του Τίτο Βιλανόβα αγωνίζεται την ερχόμενη Τετάρτη κόντρα στην Μίλαν, θέλοντας να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς του Καμπ Νου.

Αν και στα «χαρτιά» οι Ισπανοί είναι το απόλυτο φαβορί, οι ποδοσφαιριστές της «Μπάρτσα» δείχνουν να είναι πιο επιφυλακτικοί στις δηλώσεις τους, όπως φάνηκε από όσα είπε ο Σέρτζιο Μπουσκέτς μετά τη νίκη επί της Γρανάδα με 2-1. «Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, η απόδοσή μας κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα και θεωρώ πως έχουμε τις δυνατότητες να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Αντιμετωπίζουμε, όμως, μια ομάδα πολύ δύσκολη. Η Μίλαν αποτελείται από πολύ σημαντικούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι… διψούν για διακρίσεις. Είναι σίγουρο πως θα μας δυσκολέψουν πολύ», τόνισε ο μέσος της Μπαρτσελόνα.

Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως οι Καταλανοί θα παίξουν φοβισμένα. «Η ομάδα μας έχει αποκτήσει την κατάλληλη εμπειρία για να αντιμετωπίζει τέτοιου είδους παιχνίδια. Η ατμόσφαιρα του Σαν Σίρο, όσο… καυτή κι αν είναι, δεν πρόκειται να μας επηρεάσει. Είμαι σίγουρος πως θα καταφέρουμε να παίξουμε καλά και ελπίζω να αρκεί αυτό για να πάρουμε ένα σοβαρό προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση», είπε με αισιοδοξία ο Σέρτζιο Μπουσκέτς.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: