Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

«Ανυπομονούμε για την 7η Μαΐου»

Δύο μεγάλες δόξες του μπάσκετ του Άρη μίλησαν για την εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη στην οποία φυσικά και θα παρευρεθούν. Μιχάλης Ρωμανίδης και Βασίλης Λυπηρίδης σχολίασαν τις εποχές που αγωνίζονταν με την κίτρινη φανέλα και αναφέρθηκαν στον μεγάλο «Νικ» που θα τιμηθεί στις 7 Μαΐου από την ΚΑΕ Άρης.
Αναλυτικά τα όσα ανέφεραν:

Μιχάλης Ρωμανίδης:

«Δε θα μπορούσα να λείψω από αυτό το παιχνίδι. Το περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία. Θα τιμηθεί ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας και είναι μεγάλη μας χαρά που θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί.

Εγώ με το Νίκο μέναμε μαζί στο δωμάτιο είτε στον Άρη είτε στην Εθνική για μεγάλο χρονικό διάστημα. Περάσαμε πολλές χάρες και λύπες αλλά κυρίως χαρές. Όλες αυτές οι στιγμές έχουν μείνει χαραγμένες στο μυαλό μου. Τα περισσότερα παιχνίδια είχαν πολλές συγκινήσεις ειδικά εκείνα τα παιχνίδια με τον Άρη και τον ΠΑΟΚ είχαν μεγάλο ενδιαφέρον και τα περιμέναμε όλοι.

Ο Γκάλης από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα κατάλαβα πως έχει ιδιαίτερα χαρίσματα. Το ταλέντο του και η δουλειά που έκανε μόνος του μας βοήθησε στο να γίνουμε επαγγελματίες και να δουλεύουμε. Αυτά τον βοήθησαν να φτάσει στο επίπεδο που έφτασε. Δούλευε πολύ σκληρά ακόμη και όταν η ομάδα δεν είχε προπόνηση».

Βασίλης Λυπηρίδης

«Είναι μεγάλο κομμάτι για την ιστορία της πόλης. Όλα αυτά τα χρόνια με την πίεση και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι όλα πιεσμένα στο μυαλό μου και η μνήμες μου έχουν αλλοιωθεί. Όμως θα σας πω πως σε αντίθεση με την εικόνα που έχουν πολλοί για τον Γκάλη, είναι ένας άνθρωπος που έχει πολύ χιούμορ και πάντα έκανε πλάκες είτε στα ταξίδια είτε στο ξενοδοχείο και αυτό βοηθούσε να φύγει η πίεση.

Ο Γκάλης ήταν αθλητής που τραβούσε και τους υπόλοιπους. Πάντα ήταν πρώτος στις προπονήσεις και βοηθούσε όλους να πάνε μια κατηγορία παραπάνω. Προσπαθούσε να γίνει συνεχώς καλύτερος».πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: