Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Η απάντηση της «Μπάρτσα» για Παναθηναϊκό

Με ανακοίνωσή της η Μπαρτσελόνα κρατά αποστάσεις από το θόρυβο που υπάρχει μετά τη διαιτησία στον πρώτο προημιτελικό της Ευρωλίγκας απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Η απάντηση της «Μπάρτσα» για Παναθηναϊκό
Υπέρ του fair play και μακριά από διαμάχες με αντιπάλους ή διαιτητές θέλει να μείνει η Μπαρτσελόνα, όπως προκύπτει από την ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή το θόρυβο για τα σφυρίγματα στον πρώτο προημιτελικό της Ευρωλίγκας απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οι Καταλανοί ξεκαθαρίζουν πως τα περί αδιαφάνειας και εύνοιας δεν τους αγγίζουν και δηλώνουν υπερασπιστές του 50-50 και της ευγενούς άμιλλας.

Η ανακοίνωση, που έχει τίτλο «Μπαρτσελόνα, 114 χρόνια fair play», αναφέρει:

«Μετά από συγκεκριμένες αναφορές στα ΜΜΕ σχετικά με τη διαιτησία του πρώτου προημιτελικού της Ευρωλίγκας απέναντι στον Παναθηναϊκό, η Μπαρτσελόνα επιθυμεί να εκφράσει τα ακόλουθα:

1. Οι κατηγορίες είναι κόντρα στη διαφάνεια και τον τρόπο που ενεργεί η Μπαρτσελόνα.

2. Ο σύλλογός μας, σε όλα τα αθλήματα και τις δραστηριότητές του, πάντα υπερασπίζεται το fair play και την καλή συμπεριφορά.

3. Λόγω κάποιων λαθών που μπορεί να προκύψουν από τον ανθρώπινο παράγοντα, η Μπαρτσελόνα ανέκαθεν απαιτούσε από τους επαγγελματίες του συλλόγου να επιδεικνύουν αυτοσυγκράτηση σε ό,τι αφορά δηλώσεις για τη διαιτησία και να σέβονται τον αντίπαλο.

4. Η Μπαρτσελόνα ανέκαθεν επιδείκνυε σεβασμό απέναντι σε αντιπάλους συλλόγους, παίκτες και προπονητές, όπως και στα αθλητικά όργανα».πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: