Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

«Οι παίκτες του Ηρακλή να πιστέψουν στην άνοδο και να ξεπεράσουν το άγχος»

Ο προπονητής Καβάλας, Γιώργος Μαραντάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου μίλησε για τη χθεσινή ισοπαλία της ομάδας του με τον Ηρακλή και αν πιστεύει πως ο Γηραιός μπορεί να καταφέρει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το χθεσινό 0-0 ανάμεσα σε Καβάλα και Ηρακλή:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα πολύ μέτριο παιχνίδι. Ο Ηρακλής είχε μια κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να είναι ουσιαστικός. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής αύξησε την κατοχή, είχε καλές στιγμές και δοκάρια όμως είχε μια φλύαρη υπέροχη, άφησε κενά πίσω και εμείς θα μπορούσαμε με μια καλή πάσα να εκμεταλλευτούμε το κενό στην άμυνα του. Όμως είμαστε μια ένα ομάδα και δεν μπορέσαμε να το εκμεταλλευτούμε. Νομίζω πως ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα».


Για το αν περίμενε διαφορετικό τον Ηρακλή:

«Δεν είδα καμία έκπληξη στον Ηρακλή απλά δεν περίμενα να βγει ο Κιρόφσκι. Περίμενα να γεμίσει η περιοχή η δικιά μας. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και αυτό μας βοήθησε να ανταπεξέλθουμε μέχρι το τέλος του αγώνα. Ο Ηρακλής είχε καλό πάσικγκ γκέιμ αλλά έλειπε η ουσία από μπροστά. Δεν υπήρχαν παίκτες να διασπάσουν μια καλά οργανωμένη άμυνα».


Για το αν θα ανέβει ο Ηρακλής:

«Ο Ηρακλής έχει ένα ποιοτικό ρόστερ και παίκτες με ποιότητα και εμπειρία. Έχει τη δυναμική του κόσμου του και πιστεύω πως μπορεί να καταφέρει ακόμη και την απευθείας άνοδο αν βελτιωθεί στην τελική ενέργεια. Οι παίκτες του πρέπει να πιστέψουν πως θα κερδίσουν όλα τα παιχνίδια, μέσα- έξω. Οι παίκτες να ανταπεξέλθουν στην πίεση και να ξεπεράσουν το άγχος που έχουν». πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: