Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

«Κάνε τον ΠΑΟΚ την Μίλαν του Βορρά»

Ανοικτή επιστολή στον Ιβάν Σαββίδη από τον Δημήτρη Μόκκα. Ο γνωστός δικηγόρος και μέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που είναι και παλαιός αθλητής του στίβου του ΠΑΟΚ ενώ έχει διατελέσει και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, καλωσορίζει τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ στην ασπρόμαυρη οικογένεια, του ζητά να ασκήσει ανεξάρτητη πολιτική, να βοηθήσει την ομάδα στο να πετύχει τους στόχους της και του επισημαίνει πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ανοικτές δικαστικές εκκρεμότητες με τους Μπατατούδη, Γούμενο. Μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μόκκας αναφέρει: Αγαπητέ μου κύριε Σαββίδη, σας καλωσορίζω στην μεγάλη και ιστορική οικογένεια του ΠΑΟΚ. Σας εύχομαι να πραγματοποιήσετε το όνειρο των εκατοντάδων χιλιάδων φιλάθλων και θαυμαστών του ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και απανταχού της γης ώστε ο ΠΑΟΚ να γίνει η Μίλαν του Βορρά και να κατακτά κάθε 1 ή 2 χρόνια πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας και όχι κάθε 10 ή 20 χρόνια που γινόταν ως τώρα. Σας συνιστώ και σας προτρέπω με την οικονομική δυνατότητα που έχετε να ασκήσετε μια πραγματικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ χωρίς επιρροές-εξαρτήσεις, δεσμεύσεις, λυκοφιλίες και παγιδεύσεις από την Αθήνα, γενικά όπως έκαναν επί πολλά χρόνια οι προηγούμενοι πρόεδροι και μεγαλομέτοχοι με την προσκόλληση τους στα άρματα Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού προδίνοντας τους πολλούς και αγνούς ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ.
Με την ευκαιρία αυτή σας γνωστοποιώ ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει τις παρακάτω δικαστικές εκκρεμότητες τις οποίες χειρίσθηκα στο παρελθόν επί δέκα περίπου χρόνια με τους προκατόχους σας Μπατατούδη και Γούμενο και ειδικότερα:
1. Για μεν τον Μπατατούδη εκκρεμεί 10ετής κάθειρξη στο 5μελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για υπεξαίρεση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ
2. Για δε τον Γούμενο εκκρεμούν οι παρακάτω κακουργηματικές πράξεις:
Α. 631000 ευρώ από ΦΠΑ που δεν απέδωσε στο Δημόσιο τα οποία ιδιοποιήθηκε ζημιώνοντας την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το ποσό αυτό και για την οποία Υπόθεση μηνύθηκε από το Δημόσιο για κακουργηματική υπεξαίρεση που έχει αναβληθεί 7-8 φορές για διάφορους λόγους, από το 2008 κινδυνεύοντας να παραγραφεί και αυτή «εν επιδικία» όπως έγινε και με τον προκάτοχο του Μπατατούδη που ζημίωση την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με 3 εκατομμύρια ευρώ για την κακουργηματική απιστία που μετατράπηκε σε πλημμέλημα και παραγράφηκε μετά 5ετία και
Β. 782.000 ευρώ που πήρε από τα ταμεία του ΠΑΟΚ με μια απλή απόδειξη και με την ένδειξη (επί αποδόσει λογαριασμού) που δεν απέδωσε ποτέ για την οποία υπόθεση είχαμε εισαγγελική παρέμβαση και πόρισμα του ΣΔΟΕ με πρωτοβουλία 28 μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ύστερα από εξώδικη όχληση τους δι εμού. Για την υπόθεση αυτή εκκρεμεί αγωγή του ΠΑΟΚ και κακουργηματική υπεξαίρεση 782.000 ευρώ που αναβάλλεται συνεχώς για διάφορους λόγους.
Σημείωση: οι έξι αγωνιστικές Σαλπιγγίδη σε μια με διάφορο Νομικό Χαρακτηρισμό της Πράξης από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν θυμίζει σε τίποτε από το παρελθόν και αποτελεί μια ένδειξη σεβασμού του ΠΑΟΚ εφεξής από τα δικαιοδοτικά όργανα με μόνιμη έδρα την Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: