Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Αποστολίδης : «Να συμμαχήσουν Μαρινάκης-Σαββίδης για το καλό του ποδοσφαίρου»


 
Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την αγωνιστική άνοδο του ΠΑΟΚ αλλά και για το αν μπορεί να λυθεί το θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ.


Για την αγωνιστική άνοδο του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε μια αγωνιστική άνοδο. Απ' την αρχή της σεζόν το έλεγα και με την προσθήκη των παικτών τον Γενάρη έχει ανέβει αγωνιστικά. Να μπει στα πλέι οφ με την καλύτερη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Αυτή τη στιγμή είναι καλύτερος απ' ότι στο ξεκίνημα της σεζόν».


Για το που οφείλεται η αγωνιστική άνοδο της ομάδας:

«Αποτελείτε από πολλά, μην σταθούμε μόνο στις μεταγραφές του Γενάρη βοήθησαν πολύ, ήταν πολύ σημαντικές ήθελαν κάποιο χρόνο προσαρμογής αλλά υπήρχε και ο κορμός στην ομάδα. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ευχόμαστε να αξιοποιηθεί αυτό στα πλέι οφ».

Για τον Αστέρα και την «κοιλιά» που έχει κάνει στα τελευταία παιχνίδια:

«Δεν πρέπει να υπερεκτιμούμε αλλά ούτε να υποτιμούμε τον Αστέρα. Είναι πολύ καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές που είναι πολλά χρόνια μαζί, με καλό προπονητή. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός αλλά μην υποτιμούμε και τον ΠΑΟΚ. Υπερτερεί από τον Αστέρα αυτή τη στιγμή».

Για τις προοπτικές του ΠΑΟΚ με τον Σαββίδη και τις ανασκευές που θέλει να κάνει σε Τούμπα και Νέα Μεσημβρία:

«Δεν γνωρίζω και δεν ξέρω τι θέλει να κάνει με αυτά, αυτό που ξέρω εγώ βλέποντας τις κινήσεις του είναι ότι είναι ένας άνθρωπος που παίρνει σωστές αποφάσεις. Ένα σύγχρονο προπονητικό και γήπεδο είναι γεγονός καθώς οι στόχοι είναι υψηλοί, τώρα που θα γίνει το γήπεδο... αυτά τα γνωρίζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Θα πάρουν σωστές αποφάσεις».


Για τα χρέη του ΠΑΟΚ και αν μπορεί να λυθεί το θέμα αυτό με την παρουσία του Σαββίδη:

«Νομίζω ότι βραχυπρόθεσμα ο ΠΑΟΚ με τον Σαββίδη είναι σε θέση να λύσει το οικονομικό πρόβλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ιδανική περίπτωση για το ελληνικό ποδόσφαιρο θα ήταν να λειτουργούσαν σε όλες τις κατηγορίες πάνω σε μια οικονομική βάση που θα καθιστούσε κάθε ΠΑΕ να λειτουργεί με αυτάρκεια. Να καλύπτει δηλαδή τα έξοδα από τα έσοδα».


Για το πώς μπορούν οι άλλες ομάδες να αντιμετωπίσουν τα οικονομικά προβλήματα:

«Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο για τις άλλες ομάδες. Αυτό που θα ήθελα είναι ο Σαββίδης, ο Μαρινάκης και όλοι αυτοί που έχουν τις δυνατότητες να λειτουργήσουν όχι με αποκλειστικό άξονα το συμφέρον της ομάδας τους, αλλά να λειτουργήσουν έτσι ώστε να επηρεάσουν το περιβάλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, όχι μόνο το οικονομικό αλλά και το λειτουργικό. Να λειτουργήσουν από κοινού για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου». πηγή:metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: