Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

«Δεν πολυσκέφτηκα την επιστροφή μου στην Μπαρτσελόνα»

Για τον ιδιαίτερο δεσμό τους με την Μπαρτσελόνα αλλά και την πρωτεύουσα της Καταλονίας μίλησε στην ιστοσελίδα της Euroleague ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

«Δεν πολυσκέφτηκα την επιστροφή μου στην Μπαρτσελόνα»

«Ήταν πάντα δύσκολο να επιστρέφω με άλλες ομάδες για να αγωνιστών στο ‘Παλάου Μπλαουγκράνα’ εξαιτίας των έντονων συναισθημάτων. Πάντα έκανα κακά παιχνίδια όταν αγωνιζόμουν εδώ, ίσως σε έναν από τα πέντε ματς που έπαιξα κόντρα στον Μπαρτσελόνα να τα πήγα καλά. Ήταν πάντα δύσκολα.

Όταν έφυγα από την Μπαρτσελόνα το 2003 ξεκαθάρισα ότι ήθελα να επιστρέψω. Είναι περίεργη η τροπή που πήρε η καριέρα μου και το ότι μου πήρε πολύ καιρό για να γυρίσω»
, είπε ο «Σάρας» και συνέχισε:

«Ήμουν από τους ανθρώπους που πάντα επέστρεφα στη Βαρκελώνη, είτε για να δω μπασκετικά και ποδοσφαιρικά παιχνίδια είτε για να επισκεφθώ φίλους. Και παρότι μόνο ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο ήταν αυτό που έμεινε όλα αυτά τα χρόνια, όταν παίζεις τόσες πολλές φορές στην Euroleague ξέρεις τους περισσότερους παίκτες. Οπότε το να γυρίζω δεν ήταν πολύ δύσκολο.

Για να πω την αλήθεια υπήρξαν στιγμές που δεν πίστευα ότι θα γυρίσω και σκεφτόμουν ότι θα τελειώσω την καριέρα μου χωρίς να ξαναπαίξω στην Μπαρτσελόνα. Οπότε, όταν η ευκαιρία παρουσιάστηκε δεν το πολυσκέφτηκα. Ήταν ξεκάθαρο για μένα ότι αυτό ήταν το μέρος που ήθελα να βρίσκομαι ξανά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: