Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Ξεκαθαρίζει το καθεστώς και ανοίγει ο δρόμος!!

Ένα θέμα που απασχολεί εδώ και πολλά χρόνια τον Απόλλωνα και που γίνεται και πάλι επίκαιρο, με αφορμή και την επιστροφή της ομάδας στη Φούτμπολ Λιγκ, είναι το γηπεδικό.

Ήταν πολλές οι στιγμές στο παρελθόν που τέθηκε θέμα ολοκλήρωσης του γηπέδου ή κατασκευής της κερκίδας επί της οδού Χηλής, όμως σχεδόν πάντοτε έβρισκε εμπόδια. Ένα από αυτά είναι και η ιδιοκτησία δύο στρεμμάτων που φέρεται πως υπάρχει στην απέναντι κερκίδα επί της οδού Χηλής και που δεν επιτρέπει στον Απόλλωνα να χειριστεί ανεξάρτητα το συγκεκριμένο ζήτημα.

Για αυτό το λόγο, ο ερασιτέχνης προχώρησε σε δικαστική διαμάχη με το φερόμενο ως ιδιοκτήτη, με στόχο να αποδείξει πως βάσει χρησικτησίας του ανήκει όλη η έκταση και πως μπορεί να προχωρήσει στην πλήρη αξιοποίησή της και ολοκλήρωση του γηπέδου. Η δικάσιμος, μετά από αρκετές αναβολές, έχει οριστεί για την ερχόμενη Πέμπτη 19 Απριλίου και το αποτέλεσμά της θα καθορίσει σε σημαντικό βαθμό τις εξελίξεις. «Ο ερασιτέχνης κάνει ενέργειες για να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς και να μπορέσουμε κάποια στιγμή να φτιάξουμε το γήπεδό μας όπως το ονειρευόμαστε», τόνισε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, Παναγιώτης Χατζηανδρέας στο «Μ».

Πλήρης στη Λευκάδα

Στα αγωνιστικά και εν όψει του αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα, ο Ανδρέας Παντζιαράς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένου και του Γιώργου Λαζαρίδη, που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Οπότε οι «κοκκινόμαυροι» θα ταξιδέψουν πλήρεις στα Επτάνησα και έτοιμοι για να επιστρέψουν στις νίκες, μετά από δύο ισόπαλα αποτελέσματα, κόντρα σε Εθνικό Σιδηροκάστρου και Αιγινιακό. Ο Απόλλων αν νικήσει στα δύο επόμενα παιχνίδια με Τηλυκράτη και Αναγέννηση Καρδίτσας, θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Σήμερα πιθανότατα η απόφαση

Εντωμεταξύ, μετά την εκδίκαση της περασμένης εβδομάδας, σήμερα αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ για την έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ Απόλλων κατά της πρωτόδικης απόφασης που δικαίωσε το Βατανιακό για την ένσταση που είχαν καταθέσει οι «κοκκινόμαυροι». Εφόσον δικαιωθεί ο Απόλλων, τότε θα πάρει τους βαθμούς και θα ανεβάσει και πάλι στους τέσσερις τη διαφορά από την Καρδίτσα, ειδάλλως η διαφορά θα μείνει στον έναν.

* Ο πρόεδρος, το διοικητικό συμβούλιο, το ποδοσφαιρικό τμήμα (τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές) και το υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ Απόλλων με ανακοίνωση εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον Γιάννη Τσαρσιταλίδη για τον θάνατο της μητέρας του.
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: