Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Όλοι εκεί, εκτός του Σούλη!!

Χωρίς απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για τον «τελικό» με τον Ασ. Τρίπολης. Προπονήθηκε κανονικά κι έχει πιθανότητες συμμετοχής ο Ψυχογιός. Απουσίαζε στην Αθήνα ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Όλοι εκεί, εκτός του Σούλη
Υπό τις οδηγίες του Τάσου Θέου και των υπόλοιπων συνεργατών του στο τεχνικό επιτελείο έγινε η σημερινή (10/4) προπόνηση του Άρη, καθώς ο Σούλης Παπαδόπουλος βρέθηκε στην Αθήνα για να διευθετήσει προσωπικό του ζήτημα.

Αύριο πάντως που θα ‘χει επιστρέψει στην βάση θα έχει στην διάθεσή του, τον Νίκο Ψυχογιό, ο οποίος πλέον προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα κι έχει πιθανότητες να βοηθήσει -έστω κι ως εναλλακτική επιλογή- τους «κίτρινους» στον κρίσιμο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (Κλεάνθης Βικελίδης, 14/04, 19:00).

Για το ίδιο ματς, ο Έλληνας τεχνικός θα υπολογίζει τους Νούνο Κοέλιο, Μανώλη Παπαστεριανό και Γιάννη Ζαραδούκα που εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ δεν εμπνέεται ανησυχία για την κατάσταση του Μπάμπη Οικονομόπουλου (είχε ενοχλήσεις στο γόνατο από ένα χτύπημα στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον Ατρόμητο).

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κοτσαρίδης, ενώ να θυμίσουμε ότι εκτός πλάνων βρίσκεται ο τιμωρημένος, Αγκάνθο.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο Ν. Ρύσιο.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: